THEIR STORY - Interview Borgioni

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we een nieuw byJacky merk hebben! Helemaal uit de Verenigde Staten, juwelen van Borgioni. Opgericht door moeder-dochter ontwerpteam Rhonda & Tiffany Bartolacci. Ze hebben altijd een voorliefde gehad voor unieke, edgy ontwerpen. Deze liefde heeft zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf, vooral bekend om het stapelen, in lagen aanbrengen en mengen van verschillende goudkleuren om tijdloze verhalen te creëren.

Kun je ons wat meer vertellen over je achtergronden en hoe je uiteindelijk Borgioni-juwelen hebt gemaakt?

We begonnen met het erven van het juweel van mijn grootmoeder (Rhonda's moeder) en de stukken om te zetten in moderne erfstukken. De stukken die we voor onszelf hebben gemaakt, trokken de aandacht, dus creëerden we een collectie om aan het publiek te verkopen, wat meteen een succes werd. We hebben ons bedrijf vanaf de grond af organisch gegroeid en het bedrijf vernoemd naar de meisjesnaam van mijn grootmoeder, Borgioni . 

Wat maakt het maken van juwelen zo geweldig?

Juwelen zijn iets wat mensen een glimp van iemands persoonlijkheid geeft. Het is iets wat kan worden geërfd en van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Het heeft ook de mogelijkheid om herinneringen vast te houden aan speciale gelegenheden, vieringen of elk ander uniek moment in het leven dat je dicht bij je hart wilt houden.

Wat voor soort persoon draagt ​​Borgioni ? 

Omdat we een moederdochter juwelen ontwerpers zijn, zijn we altijd trots geweest op ontwerpen die meerdere generaties aanspreken, wat ook geldt voor ons klantenbestand. We ontwerpen wat we zelf zouden willen dragen en tussen ons tweeën, eindigen altijd met een mooi netwerk van unieke, klassieke, moderne ontwerpen die in de meeste gevallen bedoeld zijn om in laagjes te worden gedragen tussen al je favoriete stukken.

Welke opkomende trends ziet u in de juwelenontwerpindustrie?

Op dit moment zien we dat veel klanten bepaalde stukken kiezen waar ze een grote band mee hebben. Of het nu een geboortesteen is of gewoon een stuk dat hen aanspreekt, klanten neigen naar zinvolle aankopen. Wat de trends betreft, ligt de trend van gemengde metalen nog steeds op schema. Geel- en roségoud zijn nog steeds erg populair, en ear cuffs zijn altijd een leuke, leuke toevoeging aan elk oor zonder enige verplichting. 

Wat is jouw favoriete juweel dat je ooit hebt gemaakt – en wat maakt het zo speciaal ?

Dit is een moeilijke, omdat we veel favorieten hebben, maar samen zouden we zeggen dat onze handboei onze absolute favoriet is. Het mechanisme alleen al is zeer uniek, aangezien de manchet is vastgezet met een drukscharnier , dus er is geen klasse nodig, wat het aan- en uittrekken gemakkelijk maakt. Het is duurzaam, gemaakt om dag en nacht te dragen. Sterker nog, we slapen met een stapel van hen en doen ze nooit uit. 

Heb jij een zeer dierbaar item in uw persoonlijke collectie?

Voor mij (Tiffany) heb ik een vingerafdrukhanger gemaakt van de duim van mijn dochter toen ze nog een baby was. Ik plaatste het in een roségouden hart, omgeven door effen diamanten met haar naam gegraveerd op de achterkant. Dit is mijn absoluut favoriete stuk van allemaal. Voor mijn moeder is het een groene diamanten ring die ze van haar vader en moeder heeft geërfd. Het verhaal erachter is grappig, omdat het oorspronkelijk van mijn oma was die het aan mijn moeder wilde geven. In plaats daarvan nam mijn grootvader de diamant, maakte er een band van en plaagde haar ermee. Uiteindelijk nam ze het op een dag van hem af en maakte er een cocktailring van...:). 

Borgioni juwelen bekijken? Je kunt ze hier vinden.