OUR STORY


Jacky werkt al meer dan 14 jaar in de juwelenindustrie. Ze heeft haar passie en vaardigheden ontwikkeld bij een grote juwelenexpert in Nederland. Ook studeerde Jacky in 2022 af als Certified Diamond Grader bij HRD Antwerp en is ze edelsteenkundige. Twee-en-een-half  jaar geleden startte ze haar eigen bedrijf, byJacky. In een besloten masterclass kan ze je de kneepjes van het vak vertellen.


Kernwaarden

Jacky’s kernwaarden zijn: authentiek, boven verwachting en persoonlijk. Authentiek, want ieder mens is uniek en verdient een eigen signatuur. Boven verwachting, want bij byJacky werken we samen met de beste juwelenontwerpers en creëren wij een beleving van perfectie. En persoonlijk: het gaat uiteindelijk om de kennis en ervaring die Jacky deelt in een unieke setting.  


Filosofie

Onze filosofie is: THEIR, YOUR, OUR Story. 

De essentie van de byJacky-filosofie zijn de verhalen van de ontwerpers waarmee we samenwerken: hun verhaal. Stukken die de ontwerpers maken om iemand een verhaal te vertellen. Jouw verhaal is het uitgangspunt voor alles wat we doen. Want elk juweel vertelt weer een eigen verhaal, net als jij. En ons verhaal gaat over de passie die Jacky heeft ontwikkeld voor het vak, welke ze graag doorgeeft aan anderen.