OUR STORY

Stap in de wereld van byJacky, waar passie, expertise en creativiteit je kennis laten maken met adembenemende juwelen en persoonlijke verhalen. Onze oprichter Jacky zorgt met meer dan 15 jaar ervaring in de juwelenindustrie voor de unieke byJacky ervaring. Na het verfijnen van haar ambacht bij een bekend juwelenhuis in Nederland, is ze nu een HRD diamond Grader en gecertificeerd gemoloogen beschikt ze over ongeëvenaarde expertise op het gebied van juwelen, materialen en ontwerpen.

 

byJacky: beyond expectations

byJacky hecht waarde aan authenticiteit en personalisatie. We streven er altijd naar om je verwachtingen te overtreffen. In de wereld van byJacky is elk individu uniek en verdient een juweel dat hun persoonlijke identiteit weerspiegelt. Daarom werken we samen met de exclusiefste en uniekste juwelenontwerpers, zo kunnen we uitzonderlijke creaties garanderen.

 

Meer dan alleen de juwelen zelf, is het de ervaring die byJacky echt bijzonder maakt. De passie van onze oprichter Jacky voor juwelen straalt altijd door. Zo is elk moment speciaal en onvergetelijk. Ze benadert elke klant als een bijzonder individu en houdt rekening met hun persoonlijke identiteit. Jacky: "We beperken onze ervaring niet tot alleen de bestaande collectie. Door de persoonlijke stijl van onze klanten te begrijpen, bestaande juwelen-voorkeuren te kennen en zelfs foto's van hun juwelendoos te bestuderen, maken we een juwelen-voorstel dat hun individualiteit perfect belichaamt."

 

Meer dan juwelen

Maar bij byJacky gaat niet alleen over juwelen - het gaat ook over het creëren van een gemeenschap van individuen die een passie delen voor luxe lifestyle en persoonlijke groei. Door onze lifestyle- en juwelen-evenementen, masterclasses en onze podcast bouwen we een community die verbindt en waar vriendschappen ontstaan. Samen creëren we een community waar je geniet van de mooie dingen in het leven met mensen die dezelfde interesses delen.

 

Onze filosofie

Onze filosofie is gebouwd rond drie belangrijke elementen: Their Story, Your Story en Our Story. De ontwerpers waarmee we samenwerken, brengen hun verhalen en inspiraties naar elk stuk, wat elk juweel uniek en persoonlijk maakt: Their Story. Jouw verhaal staat centraal in alles wat we doen, waarbij elk juweel wordt gemaakt om je persoonlijke verhaal, Your Story, te vertellen. En tot slot gaat ons verhaal over de passie en toewijding die onze oprichter Jacky heeft voor het ambacht dat ze graag met anderen deelt - dat is Our Story.

 

Bij byJacky geloven we dat juwelen een verhaal vertellen. We zijn er om je te helpen je eigen verhaal te creëren. Laat ons je helpen je dromen en visies tot leven te brengen.