YOUR STORY - Juwelentrends 2022

De herfst/winter trends van 2021/2022

De dagen worden korter en het weer wordt kouder, wat betekent dat de herfst is aangebroken. Met dit nieuwe seizoen (2022) komen ook nieuwe juwelentrends die we graag met je willen delen.

Chunky Juwelen

Een van de opvallende trends van 2022 zijn chunky juwelen. Deze eyecatching stijl, populair geworden in de jaren 80 en 90 dankzij de hiphopcultuur, blijft een favoriet. Destijds droegen muziekliefhebbers deze gedurfde gouden juwelen als symbool van welvaart en stijl. Vandaag de dag voegen chunky juwelen een extra dimensie toe aan je look en geven ze een eenvoudige outfit een chique touch.

De favoriete chunky juwelen van Jacky zijn Beegoddess Rose Gold Diamond Wheat Earring en Karolin van Loon Ring.

Minder is Meer: Minimalistische Juwelen

Tegenover de chunky stijl staat de 'minder is meer' trend. Deze subtiele, fijne stijl draait om minimalistische toevoegingen aan je outfit. De minimalistische trend, ontstaan in de late jaren 50, benadrukt eenvoud en strakke vormen met zachte tinten. Minimalistische juwelen zijn veelzijdig en gemakkelijk te combineren, zonder in te boeten op stijl.

De favoriete minimalistische juwelen van Jacky zijn Rivoir & Guya Tiny Cloud Bracelet en Borgioni Small Single Diamond Rose Open Ring.

Betekenisvolle Juwelen

Juwelen met een betekenis zijn altijd populair geweest, vaak symboliserend voor geloof, cultuur, kracht of bescherming. Denk aan familie-erfstukken, amuletten of medaillons met initialen. Deze trend is perfect te combineren met de chunky stijl, zoals een grof geschakelde armband met bedels die jouw verhaal vertellen.

Het favoriete betekenisvolle merk van Jacky is Loquet, die prachtige items heeft met medaillons om je verhaal te creëren. Bekijk hier de collectie.

Stapelen van Juwelen

Stapelen is een creatieve manier om je juwelencollectie te dragen. Denk aan oorstapels, laag over laag colliers, armbanden en stapelbare ringen. Combineren van zilver en goud, meerdere ringen aan één vinger, of verschillende lengtes colliers samen dragen is helemaal in.

Alle juwelen van By Jacky kunnen worden gestapeld, maar er zijn ook enkele items die al gestapeld zijn. Bijvoorbeeld Borgioni White Gold Diamond Octagon Ring en Ring Waaier.