FAQ

Betaalmethoden

Wat zijn de beschikbare betaalmethoden voor byJacky?

Bij byJacky kun je betalen met Amex, Apple Pay, iDeal, Mastercard, Visa en Union Pay.

Hoe kan ik een kortingscode of een cadeaubon gebruiken?

Je ontvangen kortingscode kun je invoeren bij het afrekenen op de website. Controleer de algemene voorwaarden wanneer je het recht hebt om het in te wisselen. Bij je fysieke afspraak kun je je kortingscode aan Jacky geven, zij zal deze van je bedrag aftrekken. Je cadeaukaart kan fysiek worden ingewisseld, als je deze online wilt inwisselen neem dan contact op met Jacky.

Op maat gemaakte juwelen

Wat is het proces van een op maat gemaakt juweel?

Ons proces is eenvoudig maar geavanceerd. We beginnen met aandachtig te luisteren naar jouw visie en ideeën, en vervolgens werken we met jou samen om een ​​prachtig moodboard te creëren dat jouw unieke stijl vastlegt. Van daaruit gaan onze deskundige experts naar de tekentafel om jouw aangepaste meesterwerk te schetsen. We werken ijverig totdat we jouw visie tot leven hebben gebracht en maken onderweg de nodige aanpassingen om jouw tevredenheid te garanderen.

Hoe lang duurt het voordat een op maat gemaakt juweel gemaakt wordt?

Bij byJacky weten we dat uitzonderlijk vakmanschap tijd kost. Daarom besteden onze experts veel zorg aan elk detail en duurt het maken van jouw juweel ongeveer vier weken.

Levering en retouren

Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling bij byJacky?

Dit verschilt per juweel aangezien wij sommige juwelen niet direct op voorraad hebben. Raadpleeg daarom het kopje productinformatie van het betreffende juweel.

Kan ik een juweel retourneren of ruilen bij ByJacky?

Je hebt het recht om je juwelen zonder opgaaf van reden te retourneren tot 14 dagen nadat het product bij je thuis is aangekomen. Dit moet gebeuren in dezelfde staat als waarin het is aangekomen en met alle meegeleverde accessoires en verpakkingen. Je hebt hier geen recht op als je gepersonaliseerde juwelen hebt gekocht.

Hoe weet ik of mijn bestelling is verzonden?

Wij houden je altijd telefonisch op de hoogte van jouw bestelling. Daarnaast sturen we een track-en-trace-code naar je e-mail zodra we deze hebben verzonden.

Kwaliteit en zekerheid

Wat is het verschil tussen 14 en 18 karaats goud?

Het belangrijkste verschil tussen 14- en 18-karaats goud is het goudgehalte. 14-karaats goud bestaat voor 58,3% uit puur goud, terwijl 18-karaats goud voor 75% uit puur goud bestaat. Dit resulteert in verschillen in kleur, hardheid en prijs tussen de twee soorten goud.

Wat is de garantietermijn van juwelen bij ByJacky?

Wij hanteren een garantie van 12 maanden, dit geldt alleen als de klant het juweel niet zelf of door een derde heeft gerepareerd, gewijzigd of bewerkt; de producten zijn blootgesteld aan abnormale omstandigheden of onzorgvuldigheid of in strijd met de door Jacky verstrekte verpakkingsinstructies.

Biedt byJacky eventueel service reparatie voor juwelen aan?

Wij kijken graag met je mee hoe wij een juweel kunnen maken of veranderen zodat je al jouw sieraden weer kunt dragen.

Maten en onderhoud

Hoe vind ik mijn perfecte maat voor een ring van byJacky?

Als je een man bent die op zoek is naar een ring voor je partner, raden we je aan om stiekem een ​​ring mee te nemen of een ring om je pink te schuiven en te noteren waar hij aan komt. Mocht je je eigen ringmaat niet weten, dan hebben we hieronder een tool om daar achter te komen.

Wat zijn de instructies voor het onderhoud van byJacky juwelen?

Dit verschilt per juweel, zeker per edelsteen die in het juweel verwerkt is. We raden aan om onze steenverzorgingspagina te raadplegen om te zien welke onderhoudsinstructies voor jou van toepassing zijn.

Afspraken en verlovingsringen

Hoe kan ik een afspraak maken met byJacky om de collectie te komen bekijken?

Je kunt een afspraak met Jacky maken via ons contactformulier op onderstaande knop, daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch contact met haar op te nemen via de knop rechtsboven op deze pagina.

Biedt byJacky ook verlovingsringen aan?

Ja, we hebben zeker verlovingsringen. Hiervoor werken we op twee manieren, we hebben een collectie verlovingsringen. Daarnaast kun je het ook zelf laten ontwerpen met ons maatwerk proces.

Diamanten

Zijn de diamanten gecertificeerd?

Al onze diamanten hebben een GIA- of HRD-certificering en we kopen ze van betrouwbare leveranciers dicht bij de bron. Als je een juweel koopt van een van onze ontwerpers, krijg je er een certificaat van het merk bij.

Hoe kan je de kwaliteit van een diamant beoordelen?

Jacky heeft haar certificering als HRD-diamantexpert, waardoor ze gekwalificeerd is om de kwaliteit van diamanten te onderscheiden. Daarnaast raden we altijd aan om een ​​diamant met een certificaat te kopen.