YOUR STORY - Verander oude juwelen

Voel je dat je niets hebt om te dragen qua juwelen? Blader door je oude juwelendoos en ontdek verborgen schatten. In deze blog laten we je zien hoe je van iets ouds iets nieuws maakt. Juwelen zijn er om gedragen te worden, niet om in een doos te verstoppen.

Sorteren

Begin met het sorteren van je juwelen. Ringen bij ringen, broches bij broches, colliers bij colliers – je begrijpt het wel. Beoordeel elk stuk en stel jezelf de volgende vragen: Vind ik het leuk? Roept het herinneringen op? Heb ik een emotionele band met dit stuk? Als je ja kunt zeggen op minstens één van deze vragen, is het stuk zeker een upgrade waard.

Schoonmaken

Je zult versteld staan van wat een goede poetsbeurt kan doen. Er zijn twee opties:

  1. Maak je juwelen thuis schoon. Vul een bakje met water en azijn of ammoniak, laat je juweel een half uur weken en werk af met een zachte borstel. Voilà!
  2. Breng je juwelen naar een juwelier voor een ultrasoon bad. Omdat veel juweliers momenteel gesloten zijn, kan ik dit voor je doen. Neem gewoon contact op.

Transformeren

Wat doe je met geërfde stukken die je niet mooi vindt en daarom nooit draagt? Verander ze naar jouw smaak! Erfstukken zijn betekenisvol en vertellen het verhaal van je familie. Ze zijn bedoeld om gedragen en besproken te worden. Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen al voldoende zijn. Een ring met een mooie edelsteen die je niet mooi vindt? Laat de ring aanpassen! Nooit de juiste gelegenheid om oma's collier te dragen? Verander het in een armband die je dagelijks wilt dragen. Zijn de stukken niet meer te redden? We kunnen altijd goud smelten tot een hanger. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook hier help ik je graag bij.

Zeg vaarwel

Als er echt geen liefde meer is tussen jou en het oude stuk, kun je het altijd inruilen voor contant geld bij een pandjeshuis. Het materiaal wordt gerecycled – karma! Bovendien bespaart het je wat geld bij de aanschaf van mooie, duurzame juwelen van byJacky.

Conclusie

Met deze tips weet je hoe je je oude juwelen kunt omtoveren tot iets nieuws en schitterends. Laat je oude juwelen niet verstoffen, maar geef ze een nieuw leven!