YOUR STORY - Verander oude juwelen

Heb je het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken – qua juwelen? Waarom neem je deze kans niet om door je oude juwelendoos te bladeren en op zoek te gaan naar schatten? In deze blog laten we je zien hoe: van iets ouds iets nieuws maken. Je moet tenslotte juwelen dragen, niet verstoppen in een doos.

Soort

Sorteer om te beginnen je juwelen. Ringen horen bij ringen, broches bij broches, colliers bij colliers – je begrijpt het wel. Beoordeel vervolgens elk stuk. Stel jezelf de vraag: vind ik het leuk? Doet het me aan een bepaald persoon denken? Roept het herinneringen op? Heb ik een emotionele band met dit stuk? Als je ja kunt zeggen op minstens één van deze vragen, zou ik zeggen dat het stuk een upgrade waard is.

Schoonmaken

Het zal je verbazen wat een goede poetsbeurt doet. In principe zijn er twee opties.

U kunt uw juwelen zelf thuis schoonmaken; Vul een bakje met water en azijn of ammoniak, laat je juweel een goed half uur weken en werk af met een zachte borstel. Voila!

Of u brengt uw juweel naar een juwelier die uw stukken in een ultrasoon bad legt. Omdat de meeste juweliers op dit moment gesloten zijn, kan ik dit voor je doen. Neem gewoon contact op.

Transformeren

Wat te doen met geërfde stukken die je niet mooi vindt en daarom nooit draagt? Verander ze naar jouw smaak! Erfstukstukken hebben een betekenis, ze zijn eeuwig en onderscheidend en vertellen het verhaal van uw familie. Het zijn geschenken van liefde en bedoeld om gedragen en besproken te worden. Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen al voldoende zijn. Een niet zo mooie ring met een mooie edelsteen? Laten we die ring vervangen! Nooit de juiste gelegenheid om oma's collier te dragen? Waarom verander je het niet in een armband die je dagelijks wilt dragen? Zijn de stukken niet meer te redden? We kunnen altijd goud smelten tot een hanger. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig. Ook hier sta ik je graag bij in dit proces.

Voel je nooit schuldig over het aanpassen van geërfde juwelen. De energie en liefde van de persoon die het vroeger droeg – of degene die het je gaf – zit nog steeds in het materiaal. En ik ben ervan overtuigd dat hij of zij liever heeft dat je het draagt ​​dan dat je het oude stuk als een schrijn in een kluis bewaart.

Zeg vaarwel

Als er echt geen liefde verloren is tussen jou en het oude stuk, kun je het altijd in ruil voor contant geld naar een pandjeshuis brengen. Het materiaal wordt gerecycled – karma! Bovendien bespaart het je wat geld als je bij byJacky's mooie, duurzame juwelen koopt.

Hopelijk weet je met deze tips wat je moet doen en hoe je je oude juwelen kunt veranderen in nieuwe.