THEIR STORY - Interview met oprichter Anouk NailedIt

Jacky en Anouk, de oprichter van Nailed It
Voor byJacky's nieuwste Mix and Match samenwerking gingen we om de tafel met nail art expert en beautyondernemer Anouk Nijs van AnoukNailedIt Jewellery in Eindhoven. We spraken over de kunst van het mixen van nail art en juwelen en wat het leven van je droom volgens Anouk betekent.

Van welk juweel droom je nog steeds om te bezitten? 

 Mijn droomsieraad moet een klassieke ring met blauwe saffier zijn, ook wel bekend als de 'Princess Diana ring'. Het is een 18K witgouden ring met een 12 karaat ovale Ceylon Saffier die is omgeven door een halo van 14 solitaire diamanten. Persoonlijk vind ik het een iconisch en tijdloos stuk in mode en juwelen. Dit is een ring waar veel vrouwen van dromen om te bezitten. Het is de investering waard en kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties. 

Hoe kunnen juwelen en nagels elkaar versterken? 

Naar mijn mening zijn nagels vaak een verlengstuk van wat je draagt. Door kleur of een print aan je nagels toe te voegen, geef je je look de finishing touch. Dit betekent dat je je outfit samen kunt stellen met zowel juwelen als je nagels. 

Waar moet je op letten bij het combineren van juwelen met nagels? 

Balans is het allerbelangrijkste als je juwelen en je nagels combineert. Je wilt geen heel luide nail art-print op je nagels hebben met statement-juwelen. De balans is weg en het wordt een beetje te veel. Er moet een goede balans zijn tussen beide. Zo versterken je nagels en je juwelen elkaar. 

Welk soort sieraad match jij het liefst met gekleurde of bedrukte nagels? 

Persoonlijk houd ik van klassieke juwelen. Het is misschien een veiligere keuze, maar door klassieke juwelen toe te voegen kun je voor gekleurde of bedrukte nagels gaan om een ​​statement toe te voegen, waar ik dol op ben. De aandacht wordt getrokken door je nagels en met de bewegingen van je handen kun je meer aandacht naar je sieraad trekken, zodat het door elkaar wordt versterkt. 

Hoe zorg je ervoor dat je je droom waarmaakt? 

Door mijn passie te ontdekken en van mijn passie mijn werk te maken, kan ik nu zeggen dat ik mijn droom leef. We doen vaak dingen omdat het moet en niet omdat we het leuk vinden om ze te doen. Daardoor leef ik nu ook intenser. Ik geniet er elk moment van. Daardoor word ik elke ochtend wakker met een intens gevoel van dankbaarheid. 

Meer weten over AnoukNailedIt's juwelen? Bezoek haar instagram of website.