THEIR STORY - Oprichter van BLOY Institute

Lindsay en Jackie

We hadden een interview met de oprichter van BLOY institute en stelden haar wat vragen over de juwelen, haar verhaal en waar ze haar inspiratie vandaan haalt.

Wat is jouw juwelenstijl? 

Juwelen zijn voor mij een verlengstuk van mijn persoonlijke stijl. Ik zou mijn stijl omschrijven als klassiek en met een voorliefde voor kwaliteit: mooie, unieke stenen en edelmetalen. Ik hou van verfijnde juwelen. Een dunne, gouden collier is bijvoorbeeld een musthave voor mij. Ik hou van klassieke, tijdloze items die bij elke outfit passen en makkelijk te combineren zijn. Juwelen om elke dag te dragen en voor een speciaal moment. Ik ben een grote fan van minder is meer. Het liefst draag ik een paar tijdloze items. Ik draag bijvoorbeeld altijd mijn gouden collier met een kleine diamant, ik heb dit prachtige stuk gekregen van byJacky. Dit collier geeft iedere outfit een elegante touch. Ik draag bijna nooit oorbellen, maar als ik een etentje of speciale gelegenheid heb, maak ik mijn outfit compleet met mijn favoriete paar gouden hoops van byJacky.

Wat is JOUW VERHAAL van je juwelen? 

Juwelen worden voor mij geassocieerd met bijzondere momenten en emoties. Mijn favoriete gouden collier van byJacky was een cadeau van mijn vrienden. Het collier herinnert me aan de waarde van vriendschap, die ik erg koester. Ik draag dit tijdloze sieraad elke dag. Mijn collier past bij elke outfit en bij elke gelegenheid, of dit nu een zakelijke bijeenkomst is of een etentje met vrienden. Juwelen zijn een verlengstuk van mijn outfit en geven elke look die speciale touch. 

Wat is je missie als oprichter van Bloy Institute? 

Mijn missie met Bloy Institute is om de meest exclusieve huidverzorging aan te bieden. Bij BLOY draait alles om kwaliteit en exclusiviteit. Wij bieden state of the art behandelingen en werken alleen met bewezen technieken en de beste apparatuur. Binnenkort lanceren we bij BLOY een nieuw toestel, dat nu al razend populair is bij celebrities in Hollywood. Wij kunnen niet wachten! Ook heb ik verschillende keren de vraag gekregen wanneer de volgende BLOY-vestiging in een andere stad opent. Wie weet breiden we uit binnen Nederland. Blijf kijken. 

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Mijn inspiratie haal ik uit mijn dagelijks leven. Ik ben erg gepassioneerd over mijn werk, de mensen in mijn binnenste cirkel weten dat ik een echte workaholic ben. Ik lees regelmatig tijdschriften uit de cosmetica-industrie, zowel nationale als internationale edities, waardoor ik op de hoogte blijf van huidverzorgingstrends en een flinke dosis inspiratie krijg. Als ik naar het buitenland reis, laat ik me graag inspireren door in luxe hotels te verblijven en luxe spa's en klinieken te bezoeken. Ik ben uiterst klantgericht: ik wil dat onze klanten het allerbeste serviceniveau ervaren bij BLOY. 

Ik ben ook erg geïnteresseerd in beroemdheden en hun huidverzorgingsgeheimen. Zo doe ik regelmatig onderzoek naar de producten en behandelingen die geliefd zijn bij Hollywoodsterren en bekendheden. Voor werk vind je mij soms in het buitenland, op internationale beurzen voor huidverzorging en dermatologie. Van deze reizen kom ik altijd met veel inspiratie thuis. Door te reizen voor mijn werk ontdek ik de nieuwste trends en apparaten die we in Nederland nog niet kennen. 

Wat zijn jouw beauty essentials? 

Mijn favoriete schoonheidsproduct aller tijden is SPF. SPF is een must have als je je huid wilt beschermen tegen de tekenen van veroudering. Helaas wordt SPF vaak vergeten omdat de meeste mensen denken dat de zon geen invloed heeft op hun huid als het bewolkt is of als ze binnen zijn. Dit kan niet verder van de waarheid zijn. Ook in de winter is SPF een must! Een andere favoriet van mij zijn collageensupplementen. Collageen houdt je jong! Collageensupplementen zorgen ervoor dat de huid nieuw collageen aanmaakt, waardoor de huid meer volume en een stevige textuur krijgt. 

Wat is jouw ultieme beautygeheim? 

Mijn ultieme schoonheidsgeheim. Waar te beginnen? Schoonheid is meer dan alleen de juiste huidverzorging: schoonheid begint van binnenuit. De belangrijkste beautytips die ik kan geven zijn niet in de zon liggen, voldoende slapen en stress verminderen. Natuurlijk zijn de juiste huidbehandelingen en huidverzorging ook erg belangrijk! Daarom onderhoud ik mijn huid met krachtige gezichtsbehandelingen bij BLOY. Elke huid heeft andere behoeftes: daarom is het belangrijk om persoonlijk advies te krijgen van een professionele huidexpert. 

Wat wil je bereiken binnen 5 jaar? 

Er zijn veel dromen die ik in de komende vijf jaar hoop te realiseren. Momenteel werk ik aan een nieuw, internationaal project. Voor dit project ben ik de afgelopen tijd veel in het buitenland geweest. Over dit project kan ik nog niet veel zeggen, maar ik hoop er binnenkort meer over te kunnen vertellen. Het is een echt passieproject en ik kan niet wachten tot het de komende vijf jaar groeit. Ik hoop ook binnen vijf jaar een nieuwe BLOY-locatie te openen, maar dat hangt nog in de lucht .

Wie weet wat de toekomst brengt! 

Heb je inspiratie opgedaan uit dit interview met de oprichter van BLOY institute? Lees meer over andere verhalen!