THEIR STORY: Interview met de oprichters van Rainbow K

Onlangs hadden we het genoegen om de creatieve geesten achter Rainbow K te interviewen, een merk dat furore maakt in de juwelenindustrie met zijn unieke en modieuze ontwerpen. Dit is wat ze te zeggen hadden over hun reis, visie en wat hun merk onderscheidt.

Wat onderscheidt jouw merk van anderen in de juwelenbranche?

"Het is een unieke kijk op juwelen, zeer modieuze looks met een tijdloze uitstraling. Rainbow K is erg trendy en zal altijd trendy blijven vanwege de art deco- en rockinspiraties. Eeuwige klassiekers met een randje. Alle Rainbow K-verslaafden zullen je vertellen dat het ontwerp en de bewegingen van onze stukken ons merk uniek maken."

Wat is de visie en het uiteindelijke doel van jouw bedrijf?

"Rainbow K wil dat juwelen een exclusieve uitstraling hebben, maar toch de hele dag door gedragen kunnen worden. Een klant moet nieuwe stukken kunnen toevoegen, stapelen en alle stukken in de loop van de tijd kunnen verzamelen; ziet er absoluut fantastisch uit."

Wat was jouw belangrijkste motivatie om jouw eigen juwelenmerk te starten?

"Juwelen maken die de ontwerpers Kelia en Kelly niet bij andere merken konden vinden. Erg stoer en modieus met een luxe statement, veel diamanten en een uniek design. Hun reiservaringen inspireerden deze makers tot innovatie door diamanten te associëren met verschillende edelstenen zoals saffieren, smaragden, parels of onyx; bewondering voor de vintage spirit leidt hen tot de ontwikkeling van unieke modellen, via monturen en atypisch design. Collecties zijn gepersonaliseerd met iconische stukken met een sterke identiteit."

Kan je een bijzonder klantverhaal delen dat een blijvende indruk op jou heeft achtergelaten?

"Wanneer je klanten begint te krijgen, van je beste vrienden tot leden van koninklijke families, voel je je enigszins verbaasd!"

Hoe vertaal je jouw persoonlijke stijl en waarden naar de ontwerpen die je maakt?

"Het draait allemaal om persoonlijke stijl, inspiratie en in gedachten houden waarom je elk juweel maakt; voor de coole, sexy en zelfverzekerde Rainbow K-vrouw! De fijne juwelen van Rainbow K zijn gemaakt om elke dag te dragen, want voor Kelly en Kelia zijn juwelen het ultieme modeaccessoire."

Rainbow K blijft opnieuw definiëren wat het betekent om elke dag hoogwaardige juwelen te dragen, waarbij luxe wordt gecombineerd met toegankelijkheid en tijdloos design met een moderne twist. Hun passie en toewijding komen tot uiting in elk juweel, waardoor elk item niet alleen een accessoire is, maar ook een statement.

Ontdek de unieke high-end juwelen van Rainbow K op onze website!