OUR STORY - Jacky's muzes

De echte inspiratie voor mezelf en mijn vak komt op verschillende manieren. Als ik op reis ben, weg van huis, krijg ik energie van een andere omgeving, taal & gewoonten. Ik praat altijd veel met taxichauffeurs en vraag ze naar het land. Hierdoor denk ik anders en vrijer na over hoe ik in de wereld wil staan. Dit vertaalt zich ook in nieuwe ideeën voor byJacky.

Dit leert me ook dat je altijd bij jezelf moet blijven. Haal je inspiratie van en met anderen, maar geloof in je eigen kracht. Ook door een goede coach te krijgen, ontwikkel je je eigen kracht om inspiratie uit jezelf te halen.

Waar haal je je inspiratie voor juwelen vandaan?

Daarnaast haal ik inspiratie uit mijn vakinhoudelijke kennisgebied. Ik hou ervan om naar beurzen te gaan, mensen uit het vak te ontmoeten en onze passie te delen! Mijn bedrijf is klein en je kent veel van dezelfde mensen. De wereld verandert en bijvoorbeeld duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Hoe onderscheid je je van de grootste namen in juwelen? En dit met een gepast budget, kennis en de juiste mensen. Door inspiratie op te doen en open te staan ​​voor delen creëer je goodwill en word je je eigen 'muze'.

Waar haal je je inspiratie voor mensen vandaan?

Ik haal mijn inspiratie uit mensen. Waar staat iemand voor en wat wil je bereiken? Mensen die ergens voor staan ​​en het ook uitvoeren. Dat je je persoonlijkheid bezit! Of je nu thuis bent met je kinderen, een zakenvrouw of als kunstenaar, als je je passie volgt, zul je succesvol en gelukkig zijn in wat je doet. Het mooie van mijn vak is dat wanneer je dit van binnenuit doet, je dit uitstraalt en bezit met je eigen signature juwelencollectie.

Wie zijn je iconen?

Ik heb meerdere muzes omdat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Ik heb grote bewondering voor de vrouw die meerdere rollen tegelijk moet vervullen en dit goed weet te managen. In deze tijden willen we als vrouw alles kunnen.

Ik heb Eva Jinek altijd bewonderd. Een vrouw die lef toont door haar visie te geven op uiteenlopende onderwerpen en altijd op een duidelijke noch goede manier inhoudelijk een verhaal verteld of geïnterviewd. Ze is moeder en weet dit goed te combineren, maar bovenal laat en hoort ze zich als een vrouw bij uitstek!

Op muzikaal gebied ben ik fan van Lady Gaga. Wat een kracht heeft ze! Iemand die, ondanks de pijn in haar lijf, met haar doorzettingsvermogen, veelzijdige muziek- en acteertalent elke keer de wereld op zijn kop zet en haar authenticiteit voorop stelt.

En op zakelijk vlak bewonder ik mijn vader. Hij is mijn mannelijke muze. Hij stierf op 8 juli 2009, 13 jaar geleden. Toen ik een paar jaar geleden zijn onroerendgoedbedrijf aan het overnemen was, realiseer ik me hoe hard je moet werken om iets te bereiken. Vallen en opstaan, positief blijven en kansen zien, lef tonen en beloond worden. Maar doe vooral waar je goed in bent en volg je hart! Dan is hard werken niet erg.

Waarin denk je anderen te kunnen inspireren?

Ik vind het belangrijk om naar jezelf te kijken wat je echt leuk vindt om te doen in het leven, zowel zakelijk als privé! Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk kan maken. Ik raad iedereen aan om je hart te volgen en voor je eigen geluk te kiezen! Kies ook fijne mensen om je heen die een betere versie van jezelf maken.

Op het gebied van ondernemen vind ik het leuk om mensen te inspireren met mijn verhaal. Ik vind het superleuk om mijn passies met jullie te delen, namelijk juwelen, lifestyle en reizen. Ook vind ik het leuk om jonge ondernemers meer te leren over sales. Sales is iets wat je niet kunt leren, maar wel kunt ontwikkelen. De verkoop begint pas als de klant nee zegt.

Wil je zien hoe Jacky's muzes worden vertaald in de collecties? Je kunt ze hier zien.