OUR STORY - Jacky's muzes

De echte inspiratie voor mijn werk komt op verschillende manieren. Als ik op reis ben, weg van huis, krijg ik energie van nieuwe omgevingen, talen en gewoonten. Door veel te praten met taxichauffeurs en locals leer ik over het land en krijg ik nieuwe inzichten. Dit helpt me om vrijer na te denken over hoe ik in de wereld wil staan, wat zich vertaalt in frisse ideeën voor byJacky. Het leert me ook om altijd trouw te blijven aan mezelf. Haal inspiratie van anderen, maar geloof in je eigen kracht. Een goede coach kan je helpen om deze kracht verder te ontwikkelen en inspiratie uit jezelf te halen.

Vakinhoudelijke Inspiratie

Ik haal ook veel inspiratie uit mijn vakinhoudelijke kennisgebied. Ik hou ervan om naar beurzen te gaan, vakgenoten te ontmoeten en onze passie te delen. Mijn bedrijf is klein, waardoor je veel dezelfde mensen kent. De wereld verandert, en bijvoorbeeld duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Hoe onderscheid je je van de grote namen in de juwelenindustrie? Door inspiratie op te doen en open te staan voor delen, creëer je goodwill en word je je eigen 'muze'.

Inspiratie uit Mensen

Mensen zijn voor mij een belangrijke bron van inspiratie. Ik bewonder mensen die ergens voor staan en dat ook daadwerkelijk uitvoeren. Of je nu thuis bent met je kinderen, een zakenvrouw of een kunstenaar, als je je passie volgt, zul je succesvol en gelukkig zijn in wat je doet. Het mooie van mijn vak is dat wanneer je dit van binnenuit doet, je dit uitstraalt en bezit met je eigen signature juwelencollectie.

Mijn Iconen

Ik heb meerdere muzes, omdat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Ik bewonder vrouwen die meerdere rollen tegelijk vervullen en dit goed weten te managen. Ik heb altijd bewondering gehad voor Eva Jinek, een vrouw die lef toont door haar visie te geven op uiteenlopende onderwerpen en altijd op een duidelijke manier een verhaal vertelt of interviewt. Ze is moeder en weet dit goed te combineren, maar bovenal laat en hoort ze zich als een vrouw bij uitstek.

Op muzikaal gebied ben ik fan van Lady Gaga. Wat een kracht heeft zij! Ondanks de pijn in haar lijf zet ze met haar doorzettingsvermogen en veelzijdige talent de wereld elke keer op zijn kop. Op zakelijk vlak bewonder ik mijn vader, mijn mannelijke muze. Hij overleed op 8 juli 2009. Toen ik zijn onroerendgoedbedrijf overnam, realiseerde ik me hoe hard je moet werken om iets te bereiken. Vallen en opstaan, positief blijven, kansen zien en lef tonen, dat is wat ik van hem heb geleerd.

Inspiratie aan Anderen Geven

Ik vind het belangrijk dat mensen doen wat ze echt leuk vinden, zowel zakelijk als privé. Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken en raad iedereen aan om hun hart te volgen en voor hun eigen geluk te kiezen. Omring jezelf met mensen die je inspireren om een betere versie van jezelf te worden.

Op het gebied van ondernemen inspireer ik graag anderen met mijn verhaal. Ik deel mijn passie voor juwelen, lifestyle en reizen graag met jullie. Daarnaast vind ik het leuk om jonge ondernemers te leren over sales. Verkoop begint pas als de klant nee zegt, en het is iets wat je kunt ontwikkelen door ervaring.

Wil je zien hoe Jacky's muzes worden vertaald in de collecties? Je kunt ze hier zien.