THEIR STORY - Nieuw merk: Yana Nesper

Met trots kondigen we een nieuw juwelenmerk aan in de byJacky-community: Yana Nesper. Haar ontwerpen zijn uniek omdat ze verschillende soorten parels gebruikt met een moderne twist. We hebben de gelijknamige eigenaar een paar vragen gesteld, zodat je het merk wat meer kunt leren kennen!

Waarom ben je met dit merk begonnen?

Ik ben altijd een creatief en kunstminnend persoon geweest, lang voordat ik mijn man Frank ontmoette en kennis maakte met parels. Mooie en esthetische dingen bevallen mij - juwelen, mode en gevoel voor stijl spelen een grote rol in mijn leven. Toen ik onderdeel werd van het familiebedrijf van mijn man, besloot ik creatief aan de slag te gaan met het ontwerpen van juwelen. We wisten meteen dat hier mijn talenten en ambities een perfect thuis zouden vinden en richtten YANA NESPER op.

Wat maakt je juwelenmerk uniek?

Kwalitatief zijn onze juwelen simpelweg uniek omdat we bij elk stuk vanaf het allereerste begin beginnen. Van het kweken en oogsten van parels in 's werelds mooiste baaien en rivieren. We verpakken onze stukken met liefde en zorg en verzenden ze naar onze klanten. We zijn aanwezig in het gehele proces van het vervaardigen van een parelring, collier, armband of oorbel. Dit helpt ons om keer op keer de best mogelijke kwaliteit te waarborgen.

Vanuit een doelgericht perspectief zijn onze stukken speciaal omdat ze meer zijn dan zakelijk. Parels hebben een diepe, nostalgische geschiedenis binnen onze familie. Ze zijn waar ons leven omheen is gebouwd, er zijn herinneringen om hen heen. YANA NESPER is ook mijn kans om mijn creatieve aspiraties waar te maken bij het ontwerpen van stukken. Ik kan het platform dat ik heb mogen bouwen ook voorgoed gebruiken. We hebben bijvoorbeeld een Pink Pearl-inzameling tegen borstkanker of mijn huidige donatie-initiatief voor Oekraïne. Het doel van het merk krijgt een diepere betekenis door rekening te houden met deze persoonlijke aspecten en daar ben ik erg trots op.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie is er vaak aan verbonden: Italiaanse weelde, Japans minimalisme, Franse elegantie - al deze indrukken laten me nieuwe gedachten, emoties en ideeën achter die me helpen om onconventionele ontwerpen voor onze parels te creëren. Ik haal ook inspiratie uit modefotografie, zoals volumes van Karl Lagerfeld, Helmut Newton, Peter Lindberg of mijn internationale Vogue-collectie. Mijn eigen gevoel voor schoonheid en stijl, geïnspireerd door mijn opvoeding en trots cultureel erfgoed in Oekraïne, is een ander zichtbaar element in elk van mijn parelcreaties waarvan ik denk dat ze onze stukken uniek mooi maken.

Waar komt je liefde voor parels vandaan?

Mijn liefde voor parels is verbonden met mijn liefdesverhaal met mijn man, Frank. Via hem maakte ik kennis met de wereld van parels, 's werelds mooiste juweel in mijn ogen. Zijn kennis, zorg en diep begrip van parels fascineerden me vanaf het allereerste begin en intrigeerden me verder om de kostbare kralen te leren kennen.

Wat is jouw droom met YANA NESPER?

Mijn uiteindelijke doel met dit merk is om juwelen te maken waarvan ik weet dat ze een leven lang bij mensen zullen zijn. Wetende dat ik juwelen ontwerp waar mensen blij van worden - of dat nu elke dag is of eenmalig voor een speciale gelegenheid. Overtuigd als ik ben, zeg ik dat een mooie oorbel, collier of armband voor een vrouw veel meer is dan alleen een accessoire: het kan een herinnering en een versterker zijn om zich op haar best, haar mooiste en haar elegantste te voelen, en dat is wat Ik wil dat iedereen die YANA NESPER draagt ​​het ervaart.

Wil je haar ontwerpen bekijken? Bekijk hier haar juwelen!