OUR STORY - Etiquette voor gala juwelen

Gala evenementen zijn altijd belangrijke gelegenheden die een formele en verzorgde uitstraling vereisen. Participanten willen er zeker van zijn dat ze er op hun best uitzien, en dat houdt ook in dat ze zich aan bepaalde regels over kleding en juwelen moeten houden. Als je wilt schitteren op je volgende gala, dan moet je de etiquette voor juwelen op deze evenementen begrijpen.

Het kiezen van de juiste juwelen om je outfit compleet te maken

Als het om galajurken gaat, zijn diamanten en edelstenen altijd populaire keuzes. Het is echter belangrijk om te onthouden dat juwelen je outfit moeten aanvullen en er niet van af moeten leiden.

De ongepastheid van het dragen van een horloge bij gala-evenementen

Een belangrijk ding om in gedachten te houden bij het bijwonen van een gala is dat het over het algemeen als ongepast wordt beschouwd om een ​​horloge te dragen. Dit accessoire wordt gezien als te casual voor zo'n formeel evenement. Richt u in plaats daarvan op andere soorten juwelen, zoals armbanden of ringen.

Balans en harmonie vinden tussen handschoenen en handjuwelen

Als je handschoenen wilt dragen bij je juwelen, dan is dat zeker mogelijk, maar het is essentieel om na te denken over de balans en harmonie tussen beide. Als uw handschoenen in het oog springen, kunt u beter eenvoudige juwelen dragen, en als uw juwelen gedurfd zijn, kunt u beter eenvoudige handschoenen dragen.

Bij het kiezen van een collier rekening houden met de halslijn van je jurk

Bij het kiezen van een collier voor een gala-evenement is het belangrijk om na te denken over de halslijn van je jurk. Verschillende stijlen passen beter bij verschillende soorten colliers. Zo past een V-hals goed bij een lange collier, terwijl een halterjurk beter te combineren is met oorbellen en een armband in plaats van een collier.

Do's en Don'ts van juwelen op gala evenementen

Over het algemeen zijn er een paar dingen die u wel en niet moet doen als het om juwelen op gala-evenementen gaat. Kies wel voor kwalitatieve en elegante juwelen die bij je outfit passen. Kies een opvallend juweel en combineer het met kleinere juwelen om het evenwicht te bewaren. Draag niet meerdere juwelen tegelijk en laat je juwelen niet de aandacht afleiden van je outfit.
Met deze tips in het achterhoofd kun je zelfverzekerd juwelen voor je volgende gala evenement gebruiken en er op je best uitzien.