OUR story - Hoe kies je het juiste collier bij jouw halslijn?

Bij het kiezen van een collier is het belangrijk om rekening te houden met de vorm van je halslijn. Het dragen van het juiste collier kan namelijk je outfit compleet maken en je natuurlijke schoonheid accentueren. Hieronder geven we je tips en advies om het perfecte collier te kiezen voor jouw halslijn.

V-hals
Voor een V-hals is het belangrijk om de V-vorm van je halslijn te accentueren, zoals colliers die hun zwaartepunt in het midden hebben. Een collier met een V-vormig hanger past perfect
bij deze halslijn en geeft een verlengend effect. Het Parme Design oak collier zal een prachtige combinatie zijn met een V-hals. Ook kun je kiezen voor een collier met een pendant die net boven de V-hals valt, waardoor je halslijn nog meer benadrukt wordt.

Strapless
Bij een strapless halslijn kun je kiezen voor een collier dat de lijn van je hals en schouders volgt. Denk hierbij aan een choker of een kort collier met kleine parels of edelstenen, zoals het yellow gold marquise collier. Dit benadrukt de vorm van je hals en voegt een vleugje glamour toe aan je outfit.
Halternek
Een halternek laat je schouders en hals op een elegante manier zien. Om deze halslijn te accentueren, kun je het beste kiezen voor een collier dat subtiel over je sleutelbeen valt. Een lange ketting met een mooie hanger kan ook een goede keuze zijn, omdat deze lengte de
aandacht naar je halslijn trekt. Het lilou mandarin collier van Celine Roelens is erg mooi te combineren met een halternek.
Diepe U-hals
Bij een diepe U-hals is het belangrijk om de diepte van de halslijn te benadrukken. Een collier met een langere lengte of een pendant die net boven de U-hals hangt, zal je outfit compleet maken. Kies hierbij voor een collier met opvallende details of kleuren om je look extra
bijzonder te maken. Het nevernot flamingo sunset collier zal zeker je outfit compleet maken.
Ronde Halslijn
Voor een ronde halslijn kun je kiezen voor verschillende colliers. Een kort collier met een opvallende hanger, zoals een statement collier. Een voorbeeld hiervan is het luna collier van Antonellis. Zo’n collier zal je outfit verlevendigen en de aandacht naar je halslijn trekken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een collier met meerdere lagen, wat een speels effect geeft.

Onthoud dat het kiezen van het juiste collier afhangt van je persoonlijke stijl en smaak. Gebruik deze tips als richtlijn, maar voel je vrij om te ontdekken wat het beste bij jou en je outfit past. Een goed gekozen collier het verschil maken en je laten stralen!