OUR STORY - Iconic City Signature Jewellery

Ontdek het verhaal achter onze Iconic City Signature Jewellery. Het juweel dat naadloos aansluit op het silhouet van de vrouw.

De betovering van Rome, het romantische van Venetië en het klassieke van Florence. Deze iconische elementen zijn het vertrekpunt geweest van mijn reis, om mijn eerste ontwerpen te maken. Samen met het geweldige Atelier in Italië
en onze fantastische goudsmit in Antwerpen hebben we een eerste Iconic City Signature Jewellery ontworpen.

Deze eerste lijn is ontstaan ​​vanuit het intrinsieke verlangen, om iets te ontwerpen dat klassiek en tegelijkertijd onconventioneel is. Iets wat een statement is en toch alle dagen gedragen zou kunnen worden. En dat bestaat in mijn optiek en niet op de markt. Het is vaak het één van het ander: dus heel klassiek of een statement piece, maar juist dat spanningsveld tussen beide, is vaak ook wat ik herken in veel vrouwen.

Mijn juwelen zijn niet gemaakt om zwaar te maken, ze zijn ontworpen om de eigen signatuur van de vrouw te versterken. Mijn doel was om een ​​collectie te ontwikkelen die tijdloos is. Waarbij je oog elke keer relevant wordt naar het juweel. Voor mij is een juweel een investering in de toekomst maar bovenal is een juweel een hele persoonlijke signatuur, waardoor iemand zichzelf kan laten zien.
Ik heb de hele wereld over gereisd vanuit mijn vak, heel veel steden gezien. Heel veel vrouwen bestudeerd. Met de beste ontwerpers van de wereld bekeken naar de mooiste collecties en al deze ervaring, die ik vanaf mijn negentien heb geschreven, dankzij mijn vader, heb ik samengevat in mijn nieuwe eigen lijn.
En als ik dan zie, dat een vrouw haar eigen signatuur herkent in een van mijn van onze juwelen, dan is dat het moment waarop ik me realiseer dat niet ik dit vak gekozen heb, maar het vak mij gekozen heeft. Het vak is zoveel meer, dan alleen mooie juwelen inkopen en verkopen.
In mijn ogen heeft ieder juweel een eigen verhaal. De ontwerpers waarom ze het maken, en wat ze hopen dat de drager erin vindt. Jij waarom je een juweel koopt en
draagt. En tot slot mijn verhaal, waarom ik juist tot deze collecties kwam en nu tot mijn eigen lijn. Their story - Your story - Our story.

Vol trots ga ik u nu iets vertellen over de juwelen:

Venetië; de oorbellen
Alle ogen op jou. Hoe jij kijkt naar het leven en het leven naar jou kijkt.

Florence; de ring
Laten we rocken. Jij maakt het onmogelijk mogelijk.

Rome; de armband
Eenvoud van liefde. Vanuit liefde kun je creëren waar je van droomt.