OUR STORY - Leer Jacky beter kennen

Jacky interviewen

Jacky houdt ervan om te delen en een band met anderen te creëren. Dit is de reden waarom een ​​interview met de maker van byJacky enkele overeenkomsten tussen jouw verhaal en ons verhaal naar voren kan brengen. In dit interview vertelt Jacky ons alles over de leukste momenten van dit jaar, Kerst en wat komend jaar gaat brengen. Leer Jacky beter kennen door dit interview!

Wat is jouw hoogtepunt van afgelopen jaar ? 

Ik heb hele leuke reizen gemaakt met lieve mensen . Ik vind het altijd super leuk om naar nieuwe plaatsen te gaan en te ontdekken . Zakelijk hebben we dit jaar mooie evenementen en samenwerkingen georganiseerd . We hebben ook een leuk team opgebouwd. 

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en zie dit als een absoluut hoogtepunt. 

Hoe zal jouw kerst zijn ? 

Mijn Kerst draait altijd om eten , drinken met vrienden en familie. Op kerstavond ben ik altijd even aan het bijkomen van een mooie decembermaand waar we veel mensen blij hebben kunnen maken . 

Hoe ziet jouw ideale kerstdiner eruit ? 

Aan de ene kant hou ik van echt traditioneel tafelen met kerst. 5-gangen diner , prachtig aangekleed en heerlijke wijnen uitzoeken . 

Een filmavondje met heerlijke hapjes vind ik ook superleuk op kerstavond als ik het laatste cadeautje heb bezorgd bij mijn klanten. 

Wat is de belangrijkste les die je het afgelopen jaar hebt geleerd ? 

Loslaten. Ik wil altijd alles onder controle hebben , maar de positieve groei van dit jaar dwong me om los te laten. Dankzij een geweldig team heb ik dit kunnen doen. 

Wat zijn je doelen voor het komende jaar? 

We gaan onze klanten nog meer in de watten leggen, nieuwe collecties lanceren, mooie samenwerkingen aangaan en we slaan onze vleugels uit buiten Nederland. Kortom mooie doelen voor 2023. 

 

Inspiratie gehaald uit dit interview met Jacky? Bekijk hier de collectie of volg ons om nog meer inspiratie op te doen.