OUR STORY - Interview Jacky: YOUR Wonderful Journey

Het einde van het jaar markeert een belangrijke tijd waarin we terugblikken, evalueren en vooruitkijken naar nieuwe momenten. Onze nieuwe campagne YOUR Wonderful Journey neemt jou mee op de reis die jij het afgelopen jaar hebt afgelegd en de start van het nieuwe jaar. Daarnaast combineert het reizen, avontuur en het verhaal achter de juwelen. Wij nemen met Jacky een kijkje in haar herinneringen aan kerst en reizen.

Wat voor soort juweel beschouw jij als het beste kerstcadeau?
Voor mij is het ideale kerstjuweel enerzijds een statement piece. Ik bezit al prachtige klassieke stukken, dus iets opvallends, iets waar je nooit overheen kijkt. Ik heb natuurlijk de enorme luxe dat ik keuze heb uit vele diverse juwelen, maar mijn favorieten op dit moment zijn een kleurrijke eye-catcher van NeverNot of een grote ring van Antonellis. 

Aan de andere kant vind ik een mooie tennisarmband of een ring met een prachtige kleursteen ook geweldig als kerstcadeau.

Heb jij een favoriet juweel dat voor jou een speciale betekenis heeft tijdens de kerstperiode?
Ik draag tijdens kerst speciaal de erfstukken van mijn oma, die een emotionele waarde hebben voor mij. Het verhaal achter een juweel maakt het juweel juist bijzonder.

Heb je ooit een speciaal juweel gekocht tijdens een reis of dat jou aan een specifieke reis doet denken?
Tijdens mijn recente reis naar Rome kreeg ik een prachtige armband van mijn vriend. Hij koopt normaal gesproken nooit juwelen, gezien mijn werk in de branche, maar hij vond het leuk om me te verrassen tijdens onze reis.

Ook heb ik tijdens mijn reis in Sri Lanka mijn eerste losse saffieren edelsteen gekocht, die ik later heb laten verwerken in een ring.

Wat is jouw meest memorabele reiservaring tot nu toe en waarom heeft deze reis zoveel indruk gemaakt?
Mijn meest memorabele reiservaring is heel divers. Van de feestdagen in de besneeuwde Zwitserse bergen tot het verkennen van geweldige steden. Maar dit jaar maakte mijn reis naar Zuid-Afrika veel indruk op me.

Reizen is een rode draad in mijn leven. Het is een manier om op te laden, om inspiratie op te doen en om weer in contact te komen met mezelf, om te genieten van de kleine dingen in het leven. Daarom wilde ik deze campagne rond reizen laten draaien, omdat iedereen zijn eigen reis aflegt, of het nu ver weg is of juist dichtbij, altijd met dierbare juwelen als metgezel.