OUR STORY - Jack's tips voor een bezoek aan Forte dei Marmi

 

Onze nieuwe zomercampagne: “Mystery of Jewellery” is geschoten in het prachtige, creatieve en romantische Italië. Jacky ziet Italë als een idyllische wereld waar schoonheid, elegantie, puurheid samenkomen. Voor een fantastisch verblijf in Forte dei Marmi vertellen we jullie graag in deze blog enkele tips. Forte dei Marmi, gelegen aan de prachtige Toscaanse kust, is een van de meest luxueuze en charmante badplaatsen van Italië. Bekend om zijn gouden stranden, chique winkels en verfijnde eetgelegenheden, trekt deze stad jaarlijks vele bezoekers. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie of een culinaire ervaring, Forte dei Marmi heeft voor ieder wat wils. Hier zijn enkele tips voor je verblijf, op basis van Jacky haar ervaringen.

 

Hotel Californië Forte di Marmi

Voor degenen die op zoek zijn naar een verblijf dat luxe en comfort uitstraalt, is Hotel Californië een uitstekende keuze. Dit elegante hotel biedt een perfecte mix van klassieke charme en moderne voorzieningen.
Hotel Californië is de perfecte uitvalsbasis voor strandliefhebbers, aangezien het op een steenworp afstand van het strand ligt. Je kunt gemakkelijk te voet naar de kust wandelen en genieten van de zon en zee. Het hotel biedt tal van voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een prachtig zwembad, waar je kunt ontspannen met een drankje. Daarnaast beschikt het hotel over een spa waar je jezelf kunt verwennen met diverse behandelingen en massages.
De kamers van Hotel Californië zijn stijlvol ingericht met aandacht voor detail en hebben vaak een balkon met uitzicht op de tuin of de zee. De service in het hotel is fantastisch, met vriendelijk en behulpzaam personeel dat altijd klaarstaat om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel heeft ook een uitstekend restaurant dat zowel lokale als internationale gerechten serveert. Je kunt genieten van een heerlijk diner op het terras met uitzicht op de tuin.

Restaurant Gilda

Een bezoek aan Forte dei Marmi is niet compleet zonder te dineren bij Restaurant Gilda. Dit restaurant staat bekend om zijn verfijnde Italiaanse keuken en adembenemende uitzicht op zee.
Proef de verse zeevruchten en traditionele Toscaanse gerechten bij Restaurant Gilda, waar alles wordt bereid met de beste lokale ingrediënten. Een uitgebreide selectie van zowel lokale als nationale wijnen, aangevuld met prestigieuze champagnes, vormt de perfecte aanvulling op het menu.
Als gast wordt je verwelkomd door een prachtig decor: ruime ruimtes, allemaal ingericht met natuurlijke materialen, samen met witgeschilderd hout en mooie verse bloemstukken, zorgen voor een authentieke sfeer. Daarnaast zorgt de attente en professionele bediening ervoor dat je je hier altijd welkom voelt.

Villa Grey

Voor een luxueuze strandervaring en heerlijk eten kun je terecht bij Villa Grey. Dit strandpaviljoen biedt zowel ontspanning als culinaire hoogstandjes.

Gelegen direct aan het strand, biedt Villa Grey een prachtig uitzicht en een relaxte sfeer. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon, met het geluid van de golven op de achtergrond. Het menu van Villa Grey biedt een breed scala aan lichte lunches, zoals verse salades, sandwiches en bruschetta’s, evenals uitgebreidere diners met gerechten zoals verse vis, pasta's en vleesgerechten.

Naast het restaurant beschikt Villa Grey over comfortabele ligbedden en parasols, perfect voor een dagje zonnebaden en zwemmen. De service is hier uitstekend. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je niets tekortkomt, of je nu een drankje bestelt aan je ligbed of geniet van een maaltijd in het restaurant.

Alpemare

Alpemare combineert traditionele Toscaanse smaken met een modern tintje, waardoor het een van de meest populaire restaurants in Forte dei Marmi is.

Bij Restaurant Alpemare beleef je een culinaire ervaring die je niet snel zult vergeten. Het menu biedt een breed scala aan gerechten, van klassieke Italiaanse pasta's tot innovatieve visgerechten. De wijnkaart is zorgvuldig samengesteld en biedt een selectie van de beste wijnen uit Toscane en andere Italiaanse regio's. Het personeel staat klaar om je te adviseren over de beste wijn die past bij je gerecht, waardoor je maaltijd perfect wordt aangevuld.

De sfeer in Alpemare is stijlvol en verfijnd, met een prachtig terras waar je kunt genieten van je maaltijd onder de Toscaanse zon. De tafels zijn elegant gedekt en de inrichting is modern, met een knipoog naar de traditionele Toscaanse stijl, wat bijdraagt aan een aangename en ontspannen eetervaring. De gastvrijheid en aandacht voor detail maken je dinerervaring compleet. Hun zorg en professionaliteit dragen bij aan een onvergetelijke avond in een prachtige setting.