ONS VERHAAL - Trends in het sieradenseizoen

trends in het sieradenseizoen
De sieradenseizoentrends voor SS23 beloven stijlvol en opvallend te zijn, met de nadruk op kleur, textuur en vorm. Belangrijke trends zijn onder meer het gebruik van kleurrijke edelstenen, zoals smaragden. Dit in diverse sieraden, variërend van oorbellen tot armbanden en colliers. Punkdetails zijn ook populair in sieraden, zoals studs, spikes en kettingen, terwijl dikke kettingen een terugkerende trend blijven als statement-stukken.

Gekleurde stenen

Gekleurde stenen zijn een enorme trend voor komend seizoen. De trend zien we bij regenboogsaffier, waarbij verschillende kleuren in één sieraad samenkomen, zoals bij rekbare ringen. Ook zien we een toenemende vraag naar smaragden . Een van de redenen waarom smaragd zo populair is, is vanwege de levendige en intense kleur die een elegante uitstraling geeft. Hij past goed bij zowel witgouden als geelgouden sieraden en je kunt hem makkelijk combineren met andere edelstenen.

Punkdetails

De trend van punkdetails in sieraden is populair onder ontwerpers die zich richten op duurzame en ethische mode. Veel ontwerpers gebruiken gerecyclede materialen en duurzame productiemethoden om hun op punk geïnspireerde sieraden te maken, waardoor de trend nog aantrekkelijker wordt voor milieubewuste mensen. Punk-esthetiek wordt gekenmerkt door stoere, scherpe en vaak onconventionele ontwerpen. Ze kunnen verschillende elementen bevatten, zoals spikes, studs, kettingen en metalen details.

Dikke kettingen

Dikke kettingen zijn opvallend en geven elke outfit een stoere en edgy touch. Ze kunnen gecombineerd worden met dunne kettingen voor een gelaagde look of gedragen worden met statement oorbellen of armbanden .

Kroonluchter oorbellen

Kroonluchteroorbellen zijn oorbellen die opvallen door hun lange ontwerp en meerdere ophangelementen. Het ontwerp doet denken aan een kroonluchter, vandaar de naam ‘kroonluchter’. Het ontwerp van kroonluchteroorbellen varieert van eenvoudig en verfijnd tot extravagant en stoer, afhankelijk van de gelegenheid en persoonlijke smaak.
Zo! Nu dat je alles weet over de trends van het sieradenseizoen, bekijk ze hier in onze collectie.