OUR STORY - Juwelenrends voor 2023

De trends die in 2023 komen, variëren van simplistische designs tot over the top juwelen. In deze blog vertellen we je over de meest prominente trends voor 2023.

Bloemen

In de afgelopen modeweken is duidelijk geworden dat de ontwerpers hun best doen om bloemmotieven in hun ontwerpen te verwerken. Van het gebruik van echte bloemen tot het volgen van de bloemvorm, de juwelen zijn er in alle soorten en maten. De bloemen zijn meestal verwerkt in oorbellen.

Manchetten

Als de lente voor de deur staat, zijn manchetten de nieuwe trend. Mensen zullen ze vooral op de bovenarm dragen. Het is een manier om elke outfit naar een hoger niveau te tillen. Ze benadrukken niet alleen de kleding, maar ook de armen. Zoals de meeste juwelen is geel goud het populaire metaal met armboeien.

Lengte & maat

In 2022 waren hangende oorbellen een grote trend. Om de rage naar een hoger niveau te tillen, hebben ontwerpers lengte aan de mix toegevoegd. Op de landingsbaan van Proenza Schouler werden lang hangende oorbellen versterkt met glad achterovergekamd haar. Naast lange oorbellen zijn grote juwelen the next big thing. Sommigen vinden het misschien onconventioneel, maar het doet niets af aan eenvoudige kleding. Integendeel, grote juwelen en de lange oorbellen maken de look compleet.

Parels en colliers

Op de lente/zomer catwalks waren parels en colliers een onverwachte wending. Het is een combinatie van mooi en stoer. Mensen kunnen de parels en collier in één stuk of afzonderlijk dragen. Op de catwalks was het vooral te zien aan oorbellen en colliers.

Bezuinigingen

Zoals gezien in 2022, en waarschijnlijk zal stijgen in 2023, is het snijden van stokbrood en peer een trend die blijft groeien. De baguette-snit was de meest populaire keuze in 2022, de lange vorm is de eerste keuze geworden als het gaat om zijstenen in ontwerpen. Aan de andere kant spreekt men over de comeback van de peersnede. Volgens de juwelentrends van 2023 is deze vorm een ​​favoriet voor trouwringen .

Houd byJacky in de gaten voor meer interessante weetjes en nieuws! Volg ons hier .