OUR STORY - Horloge nieuws

Verandert horloges

Elk jaar worden er talloze nieuwe horloges geïntroduceerd. Sommige merken passen slechts kleine details aan bij elke nieuwe uitgave, terwijl andere merken met hun vernieuwende designs de hele horlogewereld transformeren. In deze blog delen we het laatste nieuws over horloges!

Duikhorloges

Duikhorloges hebben door de jaren heen veel veranderingen ondergaan, dankzij technologische vooruitgang. Apple heeft een nieuw duikhorloge geïntroduceerd dat klassieke kenmerken combineert met moderne technologie, waardoor het ook geschikt is voor dagelijks gebruik. Merken zoals Tudor en IWC hebben hun duikhorlogecollecties vernieuwd, waardoor deze horloges niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol genoeg om dagelijks te dragen.

GMT-Horloges

Seiko heeft het baanbrekende Seiko 5 sporthorloge gelanceerd. Het GMT-horloge is bijzonder populair vanwege zijn betaalbaarheid. Terwijl GMT-horloges meestal duizenden euro's kosten, biedt Seiko een betaalbare optie die een nieuwe standaard zet in de horloge-industrie.

Kleuren en Ontwerpen

Veel merken hebben een nieuwe liefde voor kleur en unieke ontwerpen ontdekt. Breitling heeft bijvoorbeeld de Navitimer-collectie vernieuwd met een reeks horloges in diverse kleuren. Breguet heeft een gedetailleerd wereldtijdhorloge ontworpen, compleet met een wereldkaart. Dit horloge stelt je in staat om naast je eigen tijdzone ook een tweede tijdzone te volgen door de grote wijzer over de kaart te bewegen. Creativiteit speelt een sleutelrol in de huidige horlogewereld.

Voor meer nieuws (over horloges) en tips, hou byJacky in de gaten! Je kunt ons hier volgen.