OUR STORY - Horloge nieuws

Verandert horloges

Elk jaar wordt er een verscheidenheid aan nieuwe horloges uitgebracht. Sommige merken veranderen kleine details bij elk nieuw horloge dat uitkomt. Maar er zijn ook merken die met hun nieuwe designs de hele horlogewereld veranderen. We vertellen je al het nieuws dat we hebben over horloges!

Duik horloge

Het duikhorloge heeft door de jaren heen veel veranderingen ondergaan. Hoe meer technologische vooruitgang, hoe beter de veranderingen. Apple heeft een nieuw duikhorloge op de markt gebracht, dit horloge heeft de geliefde kenmerken van klassieke horloges waardoor het meer geschikt is voor dagelijks gebruik. Veel andere merken, zoals Tudor en IWC, hebben hun collectie duikhorloges aangepast, waardoor ze een horloge zijn geworden dat ze met trots dagelijks dragen. 

GMT 

Seiko heeft het baanbrekende Seiko 5 sporthorloge op de markt gebracht. Mensen vinden het GMT-horloge bijzonder vanwege de prijs. Dit soort horloges kosten over het algemeen duizenden euro's, het nieuwe en betaalbare GMT zinspeelt op een nieuwe gewoonte in de branche. 

Kleuren en ontwerpen

Verschillende merken hebben een nieuwe liefde voor kleur en unieke ontwerpen gevonden. Daarom heeft Breitling Navitimer een nieuwe collectie gelanceerd die barst van de verschillende kleuren. Bovendien heeft Breguet een nieuw ontwerp vol details, het wereldtijdhorloge. Zoals de naam al doet vermoeden is er een wereldkaart in het ontwerp verwerkt. Naast je eigen huidige tijdzone kun je er nog een toevoegen door de grote aanwijzer over de kaart te bewegen. Creativiteit lijkt een belangrijke factor te zijn in de wereld van horloges. 

 

Voor meer nieuws (over horloges) en tips, hou byJacky in de gaten! Je kunt ons hier volgen.