YOUR STORY - Gespot op de catwalks: Lente/Zomer trends 2022

kleur - kleurrijk - sieraden - goud - statement - high end
De dagen worden langer, het weer wordt warmer en de bloemen beginnen te bloeien. De lente staat voor de deur! Dat betekent dat het tijd is voor nieuwe juwelentrends voor het lente/zomer seizoen van 2022. Hier een korte update.

Gedurfd en helder

Het is tijd om je juwelenkistje wat kleur te geven. Deze trend is vrolijk en een echte blikvanger voor het voorjaar en de zomer. Kleurrijke juwelen waren al populair in de jaren 80, maar nu combineren mensen ze graag met mooie goudstukken. Dit maakt je outfit deze lente en zomer extra vrolijk.

ByJacky's favoriete kleurrijke juweel is de Nevernot 'Grab n Go' - Ready Activate Ring

Een trend zo oud als goud

Van kleurrijke stukken tot klassiek goud, deze trend zal nooit uit de mode raken. Chunky goudstukken zijn een must-have voor dit seizoen! Gouden juwelen zijn klassiek en worden al tientallen jaren gedragen, vooral omdat ze luxe en onafhankelijkheid uitstralen. Vertrouw ons, het zal je outfit de extra glamour geven waar je naar op zoek bent.

ByJacky's favoriete goudstuk is de Tweek Solid Gold Starr Earring

Parel, parel, parel

Parels doen je misschien denken aan je oma, maar ze maken een comeback. Van colliers tot oorbellen en van ringen tot armbanden, parels zijn dit lente/zomerseizoen niet te missen. Parels zijn de oudst bekende edelsteen en staan symbool voor rijkdom en macht. Veel royals, artiesten en influencers dragen ze graag. Parels zijn voor iedereen mooi en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

ByJacky's favoriete parelstuk is de Vieri Pearl ring.

Natuurlijke schoonheid

Natuurlijke juwelen omarmen je natuurlijke schoonheid. Juwelen in natuurlijke tinten kunnen je look uniek en trendy maken. Ze kunnen elke dag gedragen worden en geven je look een subtiel vleugje natuurlijke schoonheid. De kleuren die je deze look geven, zijn groen en bruintinten. Combineer deze aardetinten met een mooi stuk goud en je bent ready to go!

ByJacky's favoriete stuk met natuurlijke tinten is de Karolin van Loon rocky ring