YOUR STORY - Gespot op de catwalks: Lente/Zomer trends 2022

kleur - kleurrijk - sieraden - goud - statement - high end
De dagen worden langer, het weer wordt warmer en de bloemen beginnen te bloeien. Want de lente staat voor de deur! Dat betekent dat het tijd is voor wat nieuwe juwelentrends voor het lente/zomer seizoen van 2022. Hier een korte update.

Gedurfd en helder

Het is tijd om je juwelenkistje wat kleur te geven. Deze trend is vrolijk en een echte blikvanger voor het voorjaar en de zomer. Het is echter niet de eerste keer dat kleur trending is. In de jaren 80 droegen veel kunstenaars het. In vergelijking met toen combineren mensen nu graag kleurrijke juwelen met mooie goudstukken. Het maakt je outfit deze lente en zomer extra vrolijk.

ByJacky's favoriete kleurrijke juweel is de Nevernot 'Grab n Go' - Ready Activate Ring

Een trend zo oud als goud

Van kleurrijke stukken tot klassiek goud, deze trend zal nooit uit de mode raken. Wanneer je volledig betoverd bent kan een goudstuk niet ontbreken. Omdat chunky goudstukken trending zijn, zijn er een must-have voor dit seizoen! Gouden juwelen zijn klassiek en vrouwen dragen het al tientallen jaren. Vooral omdat goud luxe en onafhankelijkheid uitstraalt. Vertrouw ons op deze, het zal je outfit de extra glamour geven waar je naar op zoek bent.

ByJacky's favoriete goudstuk is de Tweek Solid Gold Starr Earring

Parel, parel, parel

Parels doen je misschien denken aan je oma, maar ze maken een comeback. Van colliers tot oorbellen en van ringen tot armbanden, we kunnen ze dit lente/zomerseizoen niet missen. Parel is officieel de oudst bekende edelsteen en staat symbool voor rijkdom en macht. Veel royals dragen het graag, maar ook veel artiesten en influencers. Parels zijn voor iedereen mooi en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

ByJacky's favoriete parelstuk is de Vieri Pearl ring.

Natuurlijke schoonheid

Je natuurlijke schoonheid met natuurlijke juwelen. Juwelen in natuurlijke tinten kunnen je look uniek en trending maken. Het kan elke dag worden gedragen; die je look een subtiel vleugje natuurlijke schoonheid zal geven. De kleuren die je deze look geven, zijn groene en bruin getinte kleuren. Combineer deze aardetinten met een mooi stuk goud en je bent ready to go!

ByJacky's favoriete stuk met natuurlijke tinten is de Karolin van Loon rocky ring