THEIR STORY - Inspiratie voor ontwerpers

unieke sieraden maken

We zijn dol op onze unieke ontwerpers en hun bijzondere juwelen. Elke ontwerper heeft zijn eigen muze, die hun creaties tot leven brengt. Benieuwd naar de inspiratie van onze designers? Lees verder!

Yana Nesper

Mijn inspiratie komt vaak van reizen: Italiaanse weelde, Japans minimalisme, en Franse elegantie. Deze culturele indrukken geven me nieuwe gedachten, emoties en ideeën voor onconventionele parelontwerpen. Daarnaast haal ik veel inspiratie uit modefotografie, zoals het werk van Karl Lagerfeld, Helmut Newton, en Peter Lindberg, evenals mijn internationale Vogue-collectie. Mijn eigen gevoel voor schoonheid en stijl, geïnspireerd door mijn Oekraïense opvoeding en cultureel erfgoed, speelt ook een grote rol. Deze elementen maken onze parelcreaties uniek en stralen een ongeëvenaarde elegantie uit.

Carol Kauffman

Voor een van mijn nieuwste collecties, de "Shadows-collectie", liet ik me inspireren door de kunstwerken van de Braziliaanse kunstenaar Frans Krajcberg. Zijn eerste sculpturen en schilderijen drukken directe blootstelling aan de natuur uit en maken uitsluitend gebruik van elementen uit de natuurlijke omgeving. In 1951 nam hij deel aan de 1e kunstbiënnale van São Paulo, waarbij hij gigantische wortels en stukken boom gebruikte om ongelooflijke sculpturen te maken, altijd met respect voor de natuur.

NeverNoT

Onze inspiratie komt uit het leven zelf: simpele momenten met vrienden, familie en reizen. De belangrijkste inspiratie achter het merk is een gedeelde passie voor nieuwe avonturen. We houden van kleur en het mixen en combineren van verschillende combinaties in onze stukken. Met plezier en passie kijken we uit naar de lancering van onze nieuwe collectie in september!

d'Avossa

Ik haal mijn inspiratie uit de lijnen van de natuur: golven en bladeren, bloemen en rotsen. Deze natuurlijke elementen worden kostbaar gemaakt in onze creaties, alsof een tovenaar een spreuk heeft uitgesproken en de details van de natuur zijn betoverd. Edelstenen spelen ook een grote rol; elke kleur en schaduw wordt versterkt in de verrassende combinaties van edelstenen.

Heb je designerinspiratie? Bekijk hier hun collecties.