THEIR STORY - Inspiratie voor ontwerpers

unieke sieraden maken

We houden van onze unieke ontwerpers. En met hun unieke juwelenontwerpen zijn er ook verschillende muzen. Ben je benieuwd naar de designer inspiratie?

Yan Nesper 

Mijn inspiratie is vaak gebonden aan reizen: Italiaanse weelde, Japans minimalisme, Franse elegantie. Al deze indrukken geven me nieuwe gedachten, emoties en ideeën voor onconventionele ontwerpen voor onze parels. Daarnaast haal ik inspiratie uit modefotografie. Voorbeelden zijn delen van Karl Lagerfeld, Helmut Newton of Peter Lindberg of mijn internationale Vogue-collectie. Bovendien mijn eigen gevoel voor schoonheid en stijl, geïnspireerd door mijn opvoeding en trots cultureel erfgoed in Oekraïne. Dit is een ander zichtbaar element in elk van mijn parelcreaties waarvan ik denk dat het onze stukken uniek mooi maakt en een ongeëvenaarde elegantie uitstraalt.  

Carol Kauffman 

Op een van mijn nieuwste collecties, "de Shadows-collectie ", werd ik geïnspireerd door het kunstwerk van een Braziliaanse kunstenaar Frans Krajcberg. Ik kreeg inspiratie omdat hij zijn eerste sculpturen en schilderijen maakte die de directe blootstelling aan de natuur uitdrukken en een poging om elementen van de natuurlijke omgeving het enige materiaal te maken dat in zijn werken wordt gebruikt. In 1951 nam hij ook deel aan de 1e kunstbiënnale van São Paulo.) Hij gebruikte gigantische wortels en stukken boom die hij in de grond vond om zijn ongelooflijke sculpturen te maken- altijd respect voor de natuur. 

NeverNoT

We krijgen inspiratie door het leven, simpele momenten met vrienden, familie en reizen. De belangrijkste inspiratie achter het merk kwam voort uit een gedeelde passie voor nieuwe avonturen. Omdat we houden van kleur en het mixen en combineren van verschillende combinaties in onze stukken, hebben we plezier en passie en we kijken ernaar uit om te werken aan een nieuwe collectie die in september wordt gelanceerd! 

d'Avossa 

Ik haal mijn inspiratie uit de lijnen van de Nature's World: golven en bladeren, bloemen en rotsen. Nature's World wordt kostbaar gemaakt in onze creaties, alsof een tovenaar een spreuk heeft gemaakt en de details van een natuurlijk element kunnen worden betoverd. En van de edelstenen: elke kleur, elke schaduw versterkt in de verrassende combinatie van edelstenen. 

Heb je designerinspiratie? Bekijk hier hun collecties.