THEIR STORY - Interview Jet View

Jet View is een ambitieus bedrijf gespecialiseerd in het charteren van privéjets. Het kwam voort uit de behoefte aan innovatie binnen de langzaam evoluerende privéjetindustrie. In dit interview deelt het bedrijf zijn visie op het leveren van efficiënte, professionele en naadloze diensten, samen met zijn innovatieve aanpak in deze competitieve markt.
Waarom ben je met JetView begonnen?
De privéjetindustrie is enigszins verouderd en verandert langzaam, wat ons ertoe aanzet de logische stap te zetten om een ​​innovatief bedrijf op te richten. We herkenden een groeiende vraag naar efficiënte, professionele en probleemloze service en daarom ondernamen we actie. We positioneren onszelf met een nieuwe visie, missie, doelen en een uitstekend team binnen de markt, in de overtuiging dat we een frisse en vooruitstrevende benadering kunnen bieden aan de concurrerende jetchartersector.
Hoe zorg je ervoor dat klanten die op zoek zijn naar luxe een bijzondere ervaring op maat krijgen tijdens hun privéjetreizen?
Wij begrijpen dat onze klanten eersteklas service verwachten en wij streven ernaar om precies dat te leveren. Wij stellen het enorm op prijs als klanten hun speciale verzoeken met ons delen, zodat wij de op maat gemaakte ervaringen kunnen bieden die we beloven! Van cateringvoorkeuren tot het assisteren van nerveuze vliegers of het versieren van de cabine met verjaardagsversieringen en ballonnen: wij streven ernaar dat de reis van elke klant uniek en speciaal is. Luxe, flexibiliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en 24/7 ondersteuning vormen de kern van onze dienstverlening.
Hoe garandeert u dat de service en details aan boord van een privéjet voldoen aan de verwachtingen van de klant?
Om ervoor te zorgen dat onze service aan boord aan de verwachtingen van onze klanten voldoet, raadplegen we hen vooraf over specifieke vluchtvoorkeuren, zoals catering, het toestaan ​​van huisdieren aan boord, vervoer bij aankomst of andere unieke behoeften. Wij werken samen met uitzonderlijke partners om de kwaliteit van alle diensten en producten te garanderen. We evalueren voortdurend alle aspecten van privévluchten op basis van feedback van klanten om gebieden waar we trots op zijn en mogelijkheden voor verdere verbetering te identificeren.
Bezoek hun website voor meer informatie over Jet View.