THEIR STORY - Mix & Match: Pluche badkleding

Voor onze nieuwste mix & match spreken we Bianca van de prachtige lingerie- en badkledingwinkel Pluche in Veldhoven, een waar begrip in het zuiden van Nederland. Hier draait alles om een ​​ware lingerie-ervaring! In onze nieuwste campagne: Wees je eigen zomermuze, zie je ook de prachtige collectie van Pluche. We zijn benieuwd naar haar verhaal.

Waarom ben je met Pluche begonnen?

In een ver verleden ben ik begonnen met badkleding. Dit was een merk uit Bali en had een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding maar het merk was onbekend in de Benelux. Ik moest dit aandeel zelf kopen en op een gegeven moment had ik er best wat. Via via hoorde ik dat ik tijdelijk een pand kon huren op de Kleine Berg in Eindhoven, dus zo gezegd zo gedaan. Ik vond het erg leuk! Ik kreeg vaak de vraag: waarom voeg je geen lingerie toe aan de collectie? Nou, dat was op dat moment niet mijn piece of cake. Na een paar maanden (einde zomer) ging de winkel dicht en draaide de webshop even. Maar uiteindelijk nam het merk het over en was ik geen 'dealer' meer.

Heb je vragen over lingerie?

De vragen die ik kreeg over lingerie bleven door mijn hoofd spoken en ik dacht.... waarom niet! Samen met mijn man zijn we als klant naar verschillende lingeriewinkels in de regio gegaan en hebben we rondgekeken. Uiteindelijk zei hij: dit kan jij beter! Het heeft toch nog ruim 1,5 jaar geduurd voordat ik met Pluche begon.

Wat is je missie?

Mijn missie is om elke vrouw zich goed te laten voelen in Pluche. In lingerie en zeker in badkleding. In badkleding loop je vrijwel naakt rond, het moet perfect zijn. En bij Pluche betekent dat niet dat het alleen in s 36-38-40 kan. Juist het tegenovergestelde. Elke vrouw is mooi en we geven (indien nodig) een stukje zelfvertrouwen. Door de juiste lingerie te dragen geef je je lichaam al een cadeau.

Hoe combineer je je juwelen met badkleding?

Nou... ik ben een zuinige met mijn spullen. Zodra ik het water in ga, wat niet vaak is, doe ik al mijn juwelen af. Om de look te stylen met mijn badkleding/strandkleding, ga ik voor een glitterlook voor minimalistische juwelen en vice versa. Ik ben dan ook geen excentriek persoon, al zie ik dat vaker bij andere dames en kan ik daar enorm van genieten.

Wat is je dierbaarste juweel?

Poeh... mijn trouwring.... duhhh. Maar op de 2e plaats staat mijn horloge. Aan het begin van onze relatie kochten we een soortgelijk horloge. Deze gaan in de toekomst ook door naar de kids (mijn bonus kids). Ik heb ook een ring van mijn oma. Deze draag ik niet, maar is kostbaar.

Hoe zorg je ervoor dat jij jouw zomermuze bent? (Zomergodin, inspiratie, etc.)

Daar ben ik niet mee bezig. Ik volg wel eens bekende stylisten, maar daar word ik niet blij van. Ik laat mijn vaste winkeladressen het beste uit me halen. Door hen ben ik op mijn best! Ik stuur mijn maatjes ook vaak genoeg een berichtje.

Waar ben je het trotst op in je bedrijf?

Dat we in de afgelopen 9 jaar zijn gekomen waar we nu zijn, from scratch! Pluche (badmode) staat bekend als een mooie, luxe winkel met goed en eerlijk advies. Breed aanbod in het midden-hoge en hoge segment. Ook wij gaan voor exclusiviteit en kunnen onze klanten dat garanderen in een bepaald segment. Wij zetten net dat stapje extra voor de klant.