THEIR STORY - Mix & Match: Pluche badkleding

Voor onze nieuwste mix & match spreken we met Bianca van de prachtige lingerie- en badkledingwinkel Pluche in Veldhoven, een waar begrip in het zuiden van Nederland. Hier draait alles om een ware lingerie-ervaring! In onze nieuwste campagne, "Wees je eigen zomermuze," schittert ook de prachtige collectie van Pluche. We zijn benieuwd naar haar verhaal.

Waarom ben je met Pluche begonnen?

In een ver verleden begon ik met het verkopen van badkleding, een merk uit Bali dat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bood, maar onbekend was in de Benelux. Ik moest zelf het aandeel kopen en op een gegeven moment had ik er behoorlijk wat van. Via via hoorde ik dat ik tijdelijk een pand kon huren op de Kleine Berg in Eindhoven, dus zo gezegd, zo gedaan. Ik vond het erg leuk! Vaak kreeg ik de vraag: waarom voeg je geen lingerie toe aan de collectie? Na enkele maanden (einde zomer) sloot de winkel en draaide de webshop even. Uiteindelijk nam het merk het over en was ik geen 'dealer' meer.

Heb je vragen over lingerie?

De vragen over lingerie bleven door mijn hoofd spoken en ik dacht: waarom niet! Samen met mijn man bezochten we verschillende lingeriewinkels in de regio. Uiteindelijk zei hij: dit kan jij beter! Het duurde nog ruim 1,5 jaar voordat ik met Pluche begon.

Wat is je missie?

Mijn missie is om elke vrouw zich goed te laten voelen in Pluche. In lingerie en zeker in badkleding. In badkleding loop je vrijwel naakt rond, het moet perfect zijn. En bij Pluche betekent dat niet dat het alleen in maat 36-38-40 kan. Juist het tegenovergestelde. Elke vrouw is mooi en we geven (indien nodig) een stukje zelfvertrouwen. Door de juiste lingerie te dragen geef je je lichaam al een cadeau.

Hoe combineer je je juwelen met badkleding?

Ik ben zuinig met mijn spullen. Zodra ik het water in ga, wat niet vaak is, doe ik al mijn juwelen af. Om de look te stylen met mijn badkleding/strandkleding, ga ik voor een glitterlook met minimalistische juwelen en vice versa. Ik ben geen excentriek persoon, al zie ik dat vaker bij andere dames en kan ik daar enorm van genieten.

Wat is je dierbaarste juweel?

Mijn trouwring, natuurlijk. Maar op de tweede plaats staat mijn horloge. Aan het begin van onze relatie kochten we een soortgelijk horloge. Deze gaan in de toekomst ook door naar de kinderen (mijn bonuskinderen). Ik heb ook een ring van mijn oma. Deze draag ik niet, maar hij is kostbaar.

Hoe zorg je ervoor dat jij jouw zomermuze bent?

Ik ben hier niet bewust mee bezig. Ik volg soms bekende stylisten, maar daar word ik niet blij van. Mijn vaste winkeladressen halen het beste uit me. Door hen ben ik op mijn best! Ik stuur mijn maatjes ook vaak genoeg een berichtje.

Waar ben je het trotst op in je bedrijf?

Ik ben trots dat we in de afgelopen negen jaar zijn gekomen waar we nu zijn, from scratch! Pluche (badmode) staat bekend als een mooie, luxe winkel met goed en eerlijk advies. We bieden een breed assortiment in het midden-hoge en hoge segment. Ook wij gaan voor exclusiviteit en kunnen onze klanten dat garanderen in een bepaald segment. We zetten net dat stapje extra voor de klant.