THEIR STORY - Wedding planner Shirley van Bloom Wedding

bloom wedding
De zomermaanden komen er weer aan en dat betekent het trouwseizoen. Samen met weddingplanner Shirley van Bloom Wedding hebben wij een prachtig event georganiseerd in het Pillows hotel in Amsterdam om toekomstige bruiden alvast onder te dompelen in de wereld van trouwen. Samen hebben wij ook een prachtige bruidsshoot gedaan voor onze nieuwe campagne. Wij vroegen Shirley naar haar passie voor weddings om jullie een kijkje achter de schermen te geven. 

Waarom ben jij begonnen met Bloom?

Ik ben met Bloom wedding begonnen vanuit een passie voor organiseren en creativiteit. Ik miste dat enorm in mijn baan op dat moment en nadat ik de bruiloft van een vriendin organiseerde wist ik dat ik daarmee verder wilde. Het beroep stond indertijd (14 jaar geleden) nog in de kinderschoenen maar ik wist dat ik er een succes van kon en wilde maken. Door mijn eigen koers te varen en te vertrouwen op mijn gevoel.


Wat maakt Bloom uniek?

Bloom wedding is uniek in haar bijzondere en hoogwaardige stylingconcepten. Ik combineer de organisatie met de complete styling en (her)inrichting van locaties en tuinen en doe ook het volledige drukwerk voor mijn koppels. Ik verzorg echt het totaal plaatje. Mijn stijl is zacht, rustig, fris en romantisch maar wel modern waarbij ik graag geïnspireerd word door de trends op het gebied van interieur en fashion. 

Juwelen zijn wat ons betreft erg belangrijk bij een bruiloft. Hoe ervaar jij dat?

Juwelen zijn zeker een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Het begint natuurlijk met de verlovingsring. Maar ook de juwelen die de bruid draagt op haar trouwdag spelen een belangrijke rol. De bruid wil graag iets bijzonders en unieks maar het ook wel graag vaker kunnen dragen. Bij het getting ready moment vraag ik de bruid ook altijd om haar juwelen voor de dag, verlovingsring en trouwringen klaar te leggen zodat dit ook mooi gefotografeerd kan worden. Maar ook het aandoen van de juwelen door bijvoorbeeld je moeder is een bijzonder moment dat de fotograaf graag vastlegt.


Op welke prestatie met jouw bedrijf ben jij trots?

Ik ben er trots op dat ik een heel mooi bedrijf zelfstandig heb opgezet en altijd vanuit mijn gevoel heb gewerkt. Dit heeft mij mooie samenwerkingen en klanten opgeleverd. De bekroning was toen ik in 2015 werd uitgeroepen tot de beste weddingplanner van Nederland tijdens de Dutch Wedding Awards. In 2016/2017 mocht ik de titel prolongeren. Mijn bedrijf werd aan alle kanten tegen het licht gehouden en als dan blijkt dat je het hartstikke goed doet en er de erkenning voor krijgt dat maakt je dat enorm trots. Nu ik weer wat jaren verder ben, ben ik vooral trots dat ik blijf ontwikkelen en nog steeds een enorme drive heb om nog beter te worden. Daarnaast ben ik trots op mijn sterke netwerk van leveranciers die allemaal met dezelfde insteek en passie voor je bruidspaar willen werken om hen de mooiste dag te bezorgen. Maar ook trots op mijn team van assistentes dat bij ieder huwelijk ervoor zorgt dat alles geregeld wordt, de gasten en het bruidspaar worden ontzorgd en het er allemaal prachtig uitziet. 

Beloon jij jezelf bij het behalen van een doel en hoe doe je dat?

Ik beloon mezelf niet zozeer na het behalen van een specifiek doel maar af en toe vind ik het erg leuk om iets bijzonders voor mezelf te kopen. Zo begin ik een aardige collectie tassen te krijgen maar ben ik ook aangestoken met het ekster virus. Als je de mooiste ringen voorbij ziet komen, is het wel heel mooi als je voor jezelf ook iets moois hebt. Maar, dat staat nog op mijn verlanglijstje…

Wat is jouw droomdoel met Bloom? 

Mijn droom doel is een verdere specialisatie in de styling van weddings. Mijn hart ligt echt bij het creeeren van de mooiste concepten. Daar zou ik me heel graag verder in ontwikkelen met een hele goede assistent weddingplanner naast me, die de de organisatie van de bruiloften regelt. Ik denk dat je er dan nog veel meer uit kunt halen en ik nog meer mijn passie mag volgen. 
Wil jij meer weten over Shirley of heb jij interesse in een prachtig georganiseerde bruiloft door haar? Neem een kijkje op haar website.