YOUR STORY - Trends in trouwjuwelen van dit seizoen

We zitten midden in de lente en de zomer staat voor de deur. Bloemen bloeien en de zon schijnt. Dat betekent dat het trouwseizoen in volle gang is, een tijd vol liefde en geluk. Maak je look compleet met de trouwjuwelentrends van dit seizoen.

Statement Stukken

Laat je bruiloft in 2022 opvallen met statement stukken! De juwelentrend die we dit seizoen zien, draait om opvallende elementen die je jurk complementeren. Maak je trouwoutfit compleet met statement bruiloft capes, sluiers en accessoires.

Omdat je zonder statement niet kunt trouwen, raden we de oorbellen parel creolen en de Yana Nesper parel armband aan .

Mix en Match

Laten we samen jouw outfit mixen en matchen! Tweedelige trouwjurken zijn helemaal in dit seizoen. Het leuke aan deze trend is dat je gedurende de dag van outfit kunt wisselen. Draag een andere rok of top om je look te veranderen. Dit concept kun je ook toepassen op je juwelen. Heb je een familiestuk dat je graag wilt dragen, maar wil je ook een nieuw juweel toevoegen? Alles is mogelijk!

Een perfect mix en match juweel voor deze dag is de Rainbow K Crystal Heart ring!

Bloemen, Bloemen, Bloemen

Bloemen zijn altijd belangrijk geweest op een bruiloft en dit seizoen komen ze terug in de ontwerpen voor trouwjurken. Denk aan prachtig kant en 3D-elementen. Wil je je jurk simpel houden maar bloemen toevoegen aan je accessoires? Voeg bloemen toe aan je cape of sluier in kant of 3D-print. Kies bij je juwelen voor bloemen in de ontwerpen.

Een van byJacky's favoriete bloemenjuwelen is de gouden Flower Quartz Collier.

Ontwerp je Eigen Juweel

Kun je het perfecte ontwerp voor deze dag niet vinden? Of ben je op zoek naar de perfecte verlovingsring? Zoek niet verder! Bij byJacky ontwerpen we samen jouw droomjuweel. We bekijken je huidige juwelencollectie om je stijl te ontdekken. Van daaruit maken we schetsen en ontwerpen voor je droomjuweel. Zodra de schetsen klaar zijn, zie je je unieke stuk tot leven komen!

Hopelijk voel je je op de hoogte van de trends in trouwjuwelen van het seizoen. Laten we JOUW perfecte juwelen maken, samen!