YOUR STORY - Trends in trouwjuwelen van dit seizoen

We zitten midden in de lente en de zomer staat voor de deur. Bloemen bloeien en de zon schijnt. Dat betekent dat het weer trouwseizoen is, een tijd vol liefde en geluk. Maak je look compleet met de trouwjuwelen trends van dit seizoen.

Statement stukken

Laat je bruiloft in 2022 meetellen met een statement! De juwelentrend die we dit seizoen zien is het statement rond je jurk. Maak je trouwoutfit compleet met elementen die je look een boost geven. De elementen die deze look zullen maken zijn statement bruiloft capes, sluiers en accessoires.

Omdat je zonder statement niet kunt trouwen, raden we de oorbellen parel creolen en de Yana Nesper parel armband aan .

Mix en match

Laten we samen jouw outfit mixen en matchen! Trouwjurken die dit seizoen helemaal trending zijn, zijn tweedelig. Het leuke aan deze trend is dat je gedurende de dag van outfit kunt wisselen. Je kunt een andere rok of top dragen. Je kunt niet alleen je jurk mixen en matchen, maar dit ook doen met je juwelen. Is er een familiestuk dat je graag draagt ​​tijdens deze dag, maar wil je ook een nieuw sieraad dragen? Alles is mogelijk!

Een perfect mix en match juweel voor deze dag is de Rainbow K Crystal Heart ring!

Bloemen bloemen bloemen

Bloemen zijn altijd belangrijk geweest op een bruiloft. Ook in de ontwerpen voor trouwjurken komt het bloemenpatroon terug. De comeback zit hem in het mooie kant maar ook in 3D elementen. Wil je je jurk gewoon simpel houden en bloemen toevoegen aan de accessoires? Je kunt bloemen toevoegen aan je cape of sluier in kant of 3D-print. Bij je juwelen kun je bloemen kiezen in de ontwerpen.

Een van byJacky's favoriete bloemenjuwelen is de gouden Flower Quartz Collier.

Ontwerp je eigen ontwerp

Kunt u uw perfecte ontwerp voor deze dag niet vinden? Of ben je op zoek naar de perfecte verlovingsring? Zoek niet verder want met byJacky ontwerpen we samen jouw droomsieraad! We kijken samen naar je huidige juwelencollectie om jouw stijl te ontdekken. Van daaruit maken we schetsen en ontwerpen voor uw droomontwerp. Als die schetsen klaar zijn, zie je dat ene stuk tot leven komen!

 

Hopelijk voel je je op de hoogte van de trends in trouwjuwelen van het seizoen. Laten we JOUW perfecte juwelen maken, samen!