THEIR STORY - Vrouwendag inspiratie van prinses Margarita

De Parme Design, opgericht door HKH Prinses Margarita de Bourbon de Parme uit Nederland. De Parme Design is uniek door zijn creatieve visie, waarbij conceptuele elementen en materialen gecombineerd worden tot één geheel. Ter inspiratie voor Internationale Vrouwendag stelden we deze powervrouw wat vragen over de kracht van vrouwen.

Waarom vind je het goed dat Internationale Vrouwendag wordt georganiseerd?

Vrouwen strijden al jaren voor gelijke rechten. En hoewel we al vele overwinningen hebben behaald, denk aan het stemrecht, de strijd is nog niet gewonnen, denk aan de inkomensverschillen tussen mannen en vrouwen. Daarnaast is het niet vanzelfsprekend dat mannen en vrouwen in elk land dezelfde rechten hebben. Het is belangrijk om een ​​dag als Internationale Vrouwendag te blijven vieren.


Wat zijn inspirerende tips die je kunt doorgeven aan andere vrouwelijke ondernemers?

Ik zou elke vrouw adviseren om nooit beslissingen te nemen op basis van angst, maar altijd op basis van kracht. Vertrouw op je intuïtie en laat niemand je vertellen dat je iets niet kunt. Een financieel onafhankelijke vrouw is een vrouw in vrijheid. Ik geloof in de kracht van de natuur. Als je twijfelt, als je niet weet welke kant je op moet, als je op een kruispunt staat, zakelijk of privé, ga dan de natuur in. Maak je hoofd leeg en vaak komen de antwoorden vanzelf.


In welke aspecten denk je dat vrouwen het beste zijn?

Ik geloof heel erg in de kracht van vrouwen als teamspelers en communicatoren. Vrouwen creëren vaak balans en evenwicht in een groep. Wanneer een groep vrouwen zich verenigt en samenwerkt, zijn ze onoverwinnelijk. Als wij als vrouwen beseffen dat we samen sterker zijn, in plaats van elkaars concurrenten te zijn, gebeuren er magische dingen.

We hopen dat dit je inspiratie geeft voor Vrouwendag! Laat je nog meer inspireren door de collectie te checken!