YOUR STORY - Juwelentrends voor de herfst/winter

De herfst is precies vandaag begonnen en dat betekent dat er een nieuw modeseizoen is begonnen. Daarom geven we je graag de laatste trends (herfst of winter), zodat jij er trendy uitziet dit seizoen!

Hoe groter hoe beter

De titel zegt het al; je kunt deze winter groots uitpakken met je armbanden. Van grote statement items tot heel veel laagjes. Nu het matchen van verschillende kleuren goud niet meer uit den boze is, kun je dus all out gaan met de combinaties. Bijvoorbeeld met deze grote van de Parme Design.

Ogen liegen niet

Dit is een nogal bijzondere trend, die niet vaak is gezien. Het dragen van juwelen in de vorm van een lichaamsdeel. Het klinkt heel gek, maar BeeGoddess is een goed voorbeeld van een merk dat dit heel classy kan. Symboliseert geest en wijsheid, je kunt ook een oog met betekenis dragen!

Zwaai mee

Het swingen dat je in de zomer ook ziet bij luchtige stoffen, is nu ook terug in het najaar. Deze swingende juwelen volgen al je bewegingen. Van oorhangers tot persoonlijke gepersonaliseerde hangers aan je armband.

Waves

Waar vorig jaar juist de cirkels hot waren, pakken we het dit jaar anders aan, namelijk de bochten. Wees hier creatief mee, want de natuurlijke elementen die vorig seizoen helemaal hip waren, kunnen ook hier terugkomen. Bijvoorbeeld een hanger van een maan.

Emotionele aankopen

Juwelen zijn mooi om te kopen voor jezelf en voor anderen. Vooral als het sentimentele waarde heeft. Een type juweel met sentimentele waarde is een juweel met een geboortesteen. Soorten juwelen met een geboortesteen erin zijn de tennisarmband met robijn, smaragd of blauwe en gele saffier.

Inspiratie gekregen van de trends van deze herfst of winter? Lees hier meer.