YOUR STORY – Jewellery trends lente/zomer 2024

Bloemen beginnen weer te groeien, terwijl de temperaturen stijgen en de dagen langer worden; de lente komt eraan. De juwelentrends voor het voorjaar/zomerseizoen van 2024 zijn veelbelovend en bieden een overvloed aan prachtige opties om je persoonlijke stijl uit te drukken. Hieronder vind je drie opvallende trends die je zeker niet mag missen.

Trend 1: Invloed van de oceaan

Deze trend van accessoires geïnspireerd op de oceaan is een eerbetoon aan de prachtige wateren en de wonderschone natuur die daarin leeft. Of je nu kiest voor grote statement pieces of juist subtiele details, laat je inspireren door de invloed van de oceaan en laat jouw unieke stijl schitteren.

Eén van de opvallende accessoires die we bij deze trend zien, zijn opzichtige grote colliers met bijvoorbeeld een kreeft eraan. Deze stijlvolle juwelen brengen de schoonheid van de oceaan rechtstreeks naar je dagelijkse look. Als je op zoek bent naar een echt bijzonder collier, dan is het “VIERI X BIBI VAN DER VELDEN SQUID COLLIER” een absolute aanrader. Echter wil niet iedereen grote en opvallende juwelen dragen. Gelukkig zijn er talloze opties binnen deze trend die subtieler zijn, maar nog steeds de essentie van de oceaan vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan kleine bedels in de vorm van schelpen of visjes of parels. Deze kleine details voegen een elegante touch toe aan je outfit, perfect voor dagelijks gebruik. Zo geef je jouw look net dat beetje extra zonder te overdrijven. Deze trend is echt voor iedereen, dus voor welk juweel ga jij passend bij deze trend?

 

Trends 2: Super Sized

Juwelen zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van de modewereld. Ze voegen een vleugje glamour en schoonheid toe aan elke outfit. Maar dit jaar draait het niet alleen om subtiliteit en verfijning. Nee, dit jaar gaat het om grootsheid en opvallendheid.

Super sized juwelen zijn helemaal in. Denk aan grote statement colliers, oversized oorbellen en spectaculaire armbanden. Deze juwelen maken een echt statement en laten zien dat je durft op te vallen. Maar waar komt deze trend vandaan? Het lijkt erop dat mensen behoefte hebben aan iets anders, iets dat hun persoonlijkheid volledig uitdrukt. Grote, sculpturale juwelen kunnen een perfecte manier zijn om je individualiteit naar voren te laten komen. Daarnaast is het ook een manier om zelfvertrouwen uit te stralen. Door grote juwelen te dragen, laat je zien dat je trots bent op wie je bent en dat je bereid bent om op te vallen. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar die perfecte super sized juwelen en laat de wereld zien wie je echt bent. Durf op te vallen en wees trots op je eigen stijl. Met grote, sculpturale juwelen ben jij degene die de show steelt.

Trend 3: Standout Earring

Als je van opvallende accessoires houdt, dan is de trend van standout earring echt iets voor jou. Het is tijd om grote, gedurfde en kleurrijke oorbellen die alle aandacht naar zich toe trekken te dragen. Durf te experimenteren met levendige kleuren en unieke vormen om je juwelencollectie een all-eyes-on-you uitstraling te geven.

Deze juwelentrends voor het voorjaar/zomerseizoen van 2024 bieden nieuwe mogelijkheden om je persoonlijke stijl te weerspiegelen en elke outfit compleet te maken. Neem de tijd om de perfecte oorbellen te vinden die bij jou passen en laat jezelf stralen. Denk hierbij aan de “NEVERNOT 'GRAB N GO' - READY 2 SMILE EARRINGS”, een kleurrijke aanrader. Laat je inspireren door de laatste trends en transformeer je look met verrassende combinaties waaruit je persoonlijkheid spreekt en je een verhaal kunt vertellen. Ontdek zelf welke trends het beste bij jouw stijl passen en straal met de prachtige juwelentrends voor het voorjaar/zomerseizoen van 2024!